Bachelor 2: Τρεις νέες παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι - Ποια δεν κατάφερε να πάρει τριαντάφυλλο;
Τρεις νέες προσθήκες και μία αποχώρησε είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Bachelor 2.

Το βράδυ της Παρασκευής στο Bachelor 2 είδαμε να έρχονται τα πάνω κάτω με απρόσμενες εκπλήξεις, αλλά και μία αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τόσο τις διαγωνιζόμενες όσο και τον ίδιο τον Αλέξη Παππά. Ο λόγος για τις τρεις νέες παίκτριες που εισέβαλλαν στο ριάλιτι αγάπης στον ALPHA και ήρθαν για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη.

Οι τρεις κοπέλες παρουσιάστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς έφτασαν με ένα ελικόπτερο. Οι τρεις κοπέλες, που ήρθαν κυριολεκτικά ουρανοκατέβατες είναι η Τζωρτζίνα, η Λένα και η Έλεν.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Καταλαβαίνεις ότι όλα θα αλλάξουν στο σπίτι του Bachelor!

Πέρα, όμως, από τις νέες προσθήκες, είχαμε και μία αποχώρηση. Για μία από τις παίκτριες του ριάλιτι αγάπης το ταξίδι τελείωσε το βράδυ της Παρασκευής. Ο Αλέξης Παππάς θεώρησε πως με αυτή την παίκτρια δεν έχουν καλή επικοινωνία.

Πρόκειται για την Μαριάνθη!

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε στην κάμερα του Bachelor:

“Το προσπάθησα πολύ με τη Μαριάνθη. Δυστυχώς, όμως, το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα μας στον τρόπο που σκεφτόμαστε δεν πρόκειται να μικρύνει. Είναι αυθόρμητη και αυτό με γοήτευσε πάνω της. Όμως νιώθω ότι μεταξύ μας δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής.

Σαν ζευγάρι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να επικοινωνήσουμε ο ένας στον άλλον όλα όσα νιώθουμε. Οι δρόμοι των ανθρώπων είναι καλύτερο να χωρίζουν τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει κοινή πορεία.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;