Bachelor 2 - Φαίη: Ποια είναι η παίκτρια που παραλίγο να αποχωρήσει στο χθεσινό επεισόδιο;
Bachelor 2 - Φαίη: Λίγα λόγια για την παίκτρια που διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά...

Το  “Bachelor 2”, το ριάλιτι αγάπης του Alpha που λειτούργησε σαν ένα γνήσιο meme factory πέρυσι έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 07/09. Έκτοτε, προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:20. Φέτος, ο διάδοχος του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναζητάει διακαώς το άλλο του μισό υποβάλλοντας τις παίκτριες και υποψήφιες “νύφες” του παιχνιδιού σε δοκιμασίες-ραντεβού. Μία από τις παίκτριες του Bachelor 2, η οποία διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι η Φαίη.

Και μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια σκηνικά που έχουν φέρει στο προσκήνιο την Φαίη. Το πρώτο ήταν όταν αποκάλεσε την on screen αντίζηλό της, Άννα, υποκρίτρια κάνοντάς την έξω φρενών και έκαναν μεταξύ τους μία καθόλου ψύχραιμη συζήτηση.

Γενικότερα, η Φαίη δεν το έχει και πολύ με την ψυχραιμία. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε με την *εκρηκτική* αντίδρασή στο πλαίσιο μίας φωτογράφισης, όπου θέλησε να τα σπάσει όλα. Και το έκανε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βέβαια, εδώ που τα λέμε στη συγκεκριμένη Χολιγουντιανών προδιαγραφών φωτογράφιση, το Twitter και το Instagram είχαν να πουν πολλά περισσότερα για το look της παρά για το ξέσπασμα οργή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor Greece Memes (@bachelorgrmemes)

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται ότι προβλημάτισαν τον εθνικό μας εργένη, Αλέξη Παππά, ο οποίος κάλεσε σε ραντεβού την Φαίη και την Άντρεα. Βέβαια, τα πράγματα πήραν σύντομα διαφορετική τροπή, αφού τους είπε ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός και ότι ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό, που δεν θα πρέπει να ξοδεύεται άδικα. Εξέφρασε λοιπόν τους προβληματισμούς του και στο τέλος τους ανακοίνωσε ότι μία από τις δύο δε θα συνεχίσει το ταξίδι αυτό, καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν χημεία. Ευτυχώς όμως για την Φαίη, το τρένο έφυγε για την Άντρεα. Ή για να είμαστε ακριβείς το τρένο έφυγε με την Άντρεα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Και τώρα που κάναμε ένα σύντομο (μπορεί και όχι) intro για την Φαίη από το Bachelor 2, ήρθε η στιγμή να σού πούμε λίγα παραπάνω για τη συγκεκριμένη παίκτρια…

Bachelor 2 – Φαίη: Ποια είναι η παίκτρια που παραλίγο να αποχωρήσει στο χθεσινό επεισόδιο;

Η Φαίη είναι 26 ετών και είναι nail technician. Δηλώνει οξύθυμη και νευρική από τη μία (κάτι που φρόντισε να μας αποδείξει άλλωστε), ενώ παράλληλα δηλώνει και ευαίσθητη και ρομαντική. Επίσης, ζηλεύει πολύ και όταν της συμβαίνει δε μπορεί να το κρύψει. (“Τέλεια” επιλογή λοιπόν για τη Φαίη να διεκδικήσει έναν άντρα μαζί με άλλες 20 κοπέλες κλεισμένη σε ένα σπίτι. Τουλάχιστον το σπίτι είναι βίλα. )

Η Φαίη λοιπόν ούσα ευαίσθητη και ρομαντική θέλει να ερωτευθεί κεραυνοβόλα, να επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση και στα 30 της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;