Bachelor 2 - Αθηνά: Ποια είναι η παίκτρια από New York που έφαγε ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΛΟΚ
Bachelor 2 - Αθηνά: Λίγα πράγματα για την παίκτρια από New York με τις πιο ΕΠΙΚ ατάκες.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:00, το ριάλιτι αγάπης του Alpha, Bachelor 2 έκανε πρεμιέρα και όλοι γνωρίσαμε τις 21 υποψήφιες “νύφες”, οι οποίες διεκδικούν την καρδιά τους φετινού Bachelor, Αλέξη Παππά. Μία από τις παίκτριες που μπήκε με άλλο “αέρα” στο παιχνίδι είναι η Αθηνά. Και όταν λέμε με άλλο αέρα εννοούμε Νεοϋρκέζικο, αφού η Αθηνά έρχεται από Νέα Υόρκη.

Η Αθηνά του Bachelor 2 (όχι η ωμοφάγος Αθηνά) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και έτσι, έρχεται απευθείας από την Αμερική. Είναι αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor, αφού άλλωστε δηλώνει ότι θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Και γιατί να μην είναι αυτός ο Αλέξης μας;

 Και επειδή σε κάθε πρώτο ραντεβού προσπαθούμε όλοι να εντυπωσιάσουμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας δείχνοντάς του μία δική μας πτυχή, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η Αθηνά μας. Έτσι, με το καλημέρα σας η Αθηνά μπήκε στο πλατό του Bachelor 2 κρατώντας ένα πιάτο με φέτα και δηλώνοντας περήφανα και περίτρανα -παραθέτουμε τα ακριβή της λόγια-  “Εγώ έχω φέτα πρόβλημα”.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία σχεδόν ποιητική στιχομυθία, την οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Η Αθηνά, όμως, εκτός από τη greek φέτα, λατρεύει τους ελληνικούς χορούς, οπότε εννοείται πως θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα.

Επιπλέον, πιστεύει πολύ στον Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης.

Και επειδή το Bachelor 2 έχει ήδη αρχίσει να “ρολάρει”, η Αθηνά (που μας συστήθηκε με την ΕΠΙΚ ατάκα ΦΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) συνεχίζει να μας χαρίζει απίστευτες ατάκες.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά δήλωσε πως έφαγε ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΛΟΚ από τη Στεύη, όταν προσπάθησε να έρθει πιο κοντά με τον greek lover του φετινού Bachelor, Αλέξη Παππά.

Όλα ξεκίνησαν όταν Αλέξης Παππάς επέλεξε στο επεισόδιο της Πέμπτης να βγει ραντεβού με την Αθηνά. Τότε όμως η Έλενα, που είχε κερδίσει το τριαντάφυλλο στην πρεμιέρα, πήρε τη θέση της. Φυσικά, η Αθηνά εκνευρίστηκε παρόλο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει χιούμορ. Απευθυνόμενη στον Αλέξη Παππά, η ίδια ανέφερε ότι αυτό που συνέβη είναι «μεγάλο κοτόπουλο μπλοκ», κάτι που φυσικά και δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από το twitter.

Κι επειδή το Twitter δεν κατάλαβε ακριβώς την φράση και τη φάση της, η παίκτρια έσπευσε να ξεκαθαρίσει την παρανόηση λέγοντας:

“Αυτό που έκανε η Έλενα ήταν το μεγαλύτερο κοτόπουλο-μπλοκ που είχα στη ζωή μου… Κοτόπουλο-μπλοκ ξέρεις, αν έχει έναν άντρα μπροστά σου, και μία κοπέλα πάει ανάμεσα, μπλοκάρει τον άνδρα, το κοτόπουλο”.

ΦΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ & ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΛΟΚ.

Ιδού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 0 
 0 
 0