Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα δεν κατάφερε να πάρει τριαντάφυλλο και αποχώρησε από το ριάλιτι
Η κοπέλα που αποχώρησε από το Bachelor 2.

Στο επεισόδιο του Bachelor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επεισοδιακή Τελετή των Ρόδων και μία από τις κοπέλες αποχώρησε.

Πριν, όμως, από την Τελετή των Ρόδων, ακολούθησε ένα επεισοδιακό cocktail party. Οι κοπέλες έδωσαν την δική τους μάχη στην πισίνα για τα μάτια του Αλέξη Παππά και όλες έβαλαν τα δυνατά τους για να τραβήξουν την προσοχή του. Η στάση της Φαίης φαίνεται ότι εκνεύρισε τις υπόλοιπες παίκτριες και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Στο cocktail party μία πρόποση προκάλεσε αντιδράσεις και η εκρηκτική ατμόσφαιρα επηρέασε τη Φαίη και την Άννα και οδήγησε σε μία θερμή αντιπαράθεση. Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήραν τα πράγματα και άφησε μόνες τις δύο κοπέλες στο peak της έντασης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Μετά από όλα αυτά, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης του ποια κοπέλα θα αποχωρούσε από το ριάλιτι του Alpha.

H απόφαση του Αλέξη Παππά ήταν ξεκάθαρη, αφού υπάρχει μια παίκτρια με την οποία δεν έχει έρθει καθόλου κοντά και, όπως είπε, δεν πρόκειται να νιώσει κάτι ερωτικό. Ο λόγος για την Ειρήνη , η οποία δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και έπρεπε να αποχαιρετήσει τη βίλα του Bachelor οριστικά.

Η αποχώρηση της Ειρήνης έκανε τα κορίτσια να στεναχωρηθούν, καθώς ήταν μια ήσυχη κοπέλα που δεν δημιουργούσε εντάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1