GNTM 4: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί που τελικά αποχώρησε
GNTM 4: Το μεγάλο φαβορί που αποχώρησε έπειτα από δική του απόφαση..

Χθες, Δευτέρα (27/9), παρακολουθήσαμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του bootcamp, κατά τη διάρκεια του οποίου μάθαμε ποιοι θα αποτελούν το τελικό top 20 του GNTM 4Στο concept της χθεσινής φωτογράφισης τα υποψήφια μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μία σέξι φωτογράφιση, στην οποία κλήθηκαν να ποζάρουν αισθησιακά πάνω σε ένα αυτοκίνητο “φλερτάροντας” με τον φακό, και έχοντας ως props νερά και σαπουνάδες.

 Ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ιάσωνας Λάιος, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στο πλαίσιο του concept που του δόθηκε. Ο Ιάσονας έχει ήδη μία αξιόλογη καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ λόγω της εμπειρίας και της εμφάνισής του από πολλούς θεωρούνταν μεγάλο φαβορί.

GNTM 4: Αυτό το μοντέλο πήρε το Golden Pass – Οι αντιδράσεις των παικτών

Ωστόσο, και ο Ιάσονας Λάιος εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας στους κριτές του το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται, και που θα μπορούσε να του στερήσει ενδεχομένως την παραμονή του στο GNTM 4.

“Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση”, είπε μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Λάιος, ζητώντας εμμέσως να αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iasonas Laios (@iasonas_laios)

Το μοντέλο, που έχει κάνει και τα επαγγελματικά του βήματα στο εξωτερικό, είχε μία πολύ δελεαστική πρόταση για δουλειά, η οποία θα τον φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα τις Η.Π.Α. Ο ίδιος εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών και ζήτησε την γνώμη τους για το τι απόφαση να πάρει, αφού ήταν σε δίλημμα. Οι κριτές με την σειρά τους τού έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο να το σκεφτεί και να τους απαντήσει μόλις και οι ίδιοι θα αποφάσιζαν για το ποιοι παίκτες και παίκτριες θα μπούν στο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά και οι 4 κριτές χάρηκαν ιδιαίτερα για τον Ιάσονα, αλλά και το επίπεδο των μοντέλων που βρίσκονται για ακόμη μία φορά στο Greece’s Next Top Model.

Τελικά, ο Ιάσονας αποφάσισε να μη συνεχίσει στο διαγωνισμό και κυνηγήσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Έτσι, αποχώρησε οικειοθελώς από το διαγωνισμό παραχωρώντας την θέση του σε κάποιον άλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;