GNTM 4: Αυτό το μοντέλο πήρε το Golden Pass - Οι αντιδράσεις των παικτών
GNTM 4: Η παίκτρια που κέρδισε το φετινό golden pass και τα σχόλια που ακολούθησαν.

Πριν τη sexy φωτογράφιση στο επεισόδιο της Δευτέρας, ανακοινώθηκε ποιο μοντέλο παίρνει το φετινό golden pass στο GNTM 4, γεγονός που πυροδότησε έναν σχετικό αναβρασμό, με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Η ανακοίνωση έγινε αυτή τη φορά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία έδωσε το Golden Pass για το 2021 στην Ειρήνη Λεμπέση, με αποτέλεσμα η παίκτρια να περνάει απευθείας στο σπίτι, έχοντας τη δυνατότητα ακόμα και να μη διαγωνιστεί στη sexy φωτογράφιση που ακολούθησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Φυσικά, η Ειρήνη δεν άφησε μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη κι έτσι, παρότι είχε το golden pass, επέλεξε να δοκιμαστεί κανονικά χτες μαζί με τα υπόλοιπα υποψήφια μοντέλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η απόφαση των κριτών να δώσουν το φετινό golden pass στην Ειρήνη, άφησε έκπληκτη την παίκτρια του GNTM, ενώ παράλληλα πυροδότησε και τα επικριτικά σχόλια κάποιων συμπαικτών της.

“Ξενέρωσα”, σχολίασε ένας από τους παίκτες, με τον δεύτερο να λέει on camera ότι “δεν την είχε προσέξει καν” και τον τρίτο να συμπληρώνει ότι “η Ειρήνη είναι μια ωραία κοπέλα αλλά μέχρι εκεί”.

Η Ειρήνη Λεμπέση είχε ήδη εντυπωσιάσει κριτές και coach από τις auditions

Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Λεμπέση είναι το μοντέλο που άφησε speechless τους κριτές του διαγωνισμού μόδας ήδη από τις auditions, ενώ όταν στάθηκε μπροστά στον coach του show, Γιώργο Καράβα, εκείνος ενθουσιάστηκε- ίσως περισσότερο από κάθε άλλη audition παίκτριας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική”.

GNTM 4: Αυτά είναι τα 20 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι (Pic)

Στο GNTM 4, θα δούμε τα εξής 20 μοντέλα (αγόρια και κορίτσια):

Την Αγάπη, τον Αγγαίο, τον Βασίλη, τη Μαρία, την Άννα, την Κυβέλη, τον Ηλία, τον Ναπολέων, τη Στέλλα, την Ειρήνη, τον Θοδωρή, την Ιωάννα, τον Ντίνο, τη Ραφαέλα, τον Στέλιο, τον Γιάννη, την Όλγα, τον Θάνο, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;