Netflix: 5 σειρές ντοκιμαντέρ για να παρακολουθήσεις το Σαββατοκύριακο
Σειρές ντοκιμαντέρ που μπορείς να τις ξεκινήσεις την Παρασκευή και να τις τελειώσεις την... Κυριακή!

Βρισκόμαστε μία ημέρα πριν από ακόμη ένα Σαββατοκύριακο και ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια μικρή απόδραση. Ίσως όμως να θέλεις να μείνεις μέσα, και να απολαύσεις από τον καναπέ σου μία σειρά, μέχρι να έρθει η κρίσιμη στιγμή της Δευτέρας. Ίσως μάλιστα έχεις όρεξη να μάθεις και κάτι καινούργιο, περνώντας το Σουκου λίγο πιο εποικοδομητικά. Γι’ αυτό το λόγο παρακάτω προτείνουμε 5 πολύ ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ που μπορείς να βρεις στο Netflix και αξίζουν σίγουρα το χρόνο σου, ενώ αποτελούνται από πολύ λίγα επεισόδια. Και αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι μπορείς να “πιάσεις δουλειά” σήμερα και μέχρι την Κυριακή να τις τελειώσεις!

1. 13 Νοέμβρη: Επίθεση στο Παρίσι

Τι πραγματεύεται;  Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που αποτελείται από 3 επεισόδια και μας έρχεται από τους σκηνοθέτες Ζιλ και Γκίντεον Νοντέ. Το “13 Νοέμβρη: Επίθεση στο Παρίσι” είναι ένα ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13 Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά των γεγονότων, το ντοκιμαντέρ μοιράζεται μαρτυρίες από τους ανθρώπους που ενώθηκαν λόγω της τραγωδίας, τους επιζώντες, την πυροσβεστική υπηρεσία, την αστυνομία και τους ηγέτες της γαλλικής κυβέρνησης.

2. Πώς να Γίνεις Τύρρανος

Τι πραγματεύεται; Η αυστηρή διακυβέρνηση απαιτεί έναν φιλόδοξο δικτάτορα που να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να έχει την εξουσία, όπως αποδεικνύει αυτή η σαρδόνια σειρά ντοκιμαντέρ μέσα από 6 επεισόδια που διαρκούν μόλις μισή ώρα το καθένα.

3. Σημείο Καμπής: 11η Σεπτεμβρίου και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας

Τι πραγματεύεται; Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ καταγράφει τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, από τις ρίζες της Αλ Κάιντα στις ΗΠΑ το ’80 ως την απάντηση της Αμερικής εντός κι εκτός συνόρων. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια της μιας ώρας.

4. Human: Στά Άδυτα του Ανθρώπινου Σώματος

Τι πραγματεύεται;  Προηγμένη επιστήμη και εντυπωσιακές προσωπικές ιστορίες σμίγουν σε μια διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία εξερευνά τις απίθανες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ντοκιμαντέρ σε σύγκριση με τα προηγούμενα, το οποίο αποτελείται από 6 επεισόδια της μιας ώρας που καλύπτουν τις εξής θεματικές: Αντίδραση, σφυγμός, τροφή, άμυνα, αίσθηση και γέννηση.

5. Πλέον Καταζητούμενοι του Κόσμου

Τι πραγματεύεται; Ύποπτοι για αποτρόπαια εγκλήματα παραμένουν ασύλληπτοι παρά τα μεγάλα ποσά επικήρυξης και τις έρευνες ανά τον κόσμο. Μία σειρά ντοκιμαντέρ για τους λάτρεις των crime σειρών, ντοκιμαντέρ, podcasts κλπ. Η σειρά αποτελείται από 5 επεισόδια, που το καθένα επικεντρώνεται σε διαφορετικό κακοποιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;