West Side Story: Ο Steven Spielberg επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σκηνοθετώντας το πρώτο του μιούζικαλ
Η ταινία κάνει σύντομα πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Ο Οσκαρικός Steven Spielberg ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη σκηνοθετώντας το πρώτο μιούζικαλ στην πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Spielberg ετοιμάζεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη το West Side Storyτο οποίο είναι ένα από το πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του Broadway. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει στο Vanity Fair ότι πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο έργο για τον ίδιο, καθώς το West Side Story υπήρξε το πρώτο δείγμα δημοφιλούς μουσικής που επέτρεψαν οι γονείς του στο σπίτι τους.

“Το West Side Story υπήρξε το πρώτο δείγμα δημοφιλούς μουσικής που επέτρεψαν οι γονείς μου στο σπίτι μας. Ήταν το soundtrack της παράστασης του 1957 και ως παιδί το ερωτεύθηκα ολοκληρωτικά. Με έκανε να δραπετεύσω. Από τότε το West Side Story ήταν σαν ένας πειρασμός που με στοίχειωνε και στον οποίο έπρεπε επιτέλους να ενδώσω”, σχολίασε ο σκηνοθέτης χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το West Side Story “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη. Το 1961 το West Side Story μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη επιτυχώς, καθώς κατάφερε να κερδίσει 10 Όσκαρ το 1962, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της καλύτερης ταινίας.

Ποια είναι η υπόθεση του West Side Story;

Το “West Side Story” διηγείται την κλασσική ιστορία διαμάχης μεταξύ των Νεουορκέζικων συμμοριών, αλλά και του νεανικού έρωτα, πίσω στο μακρινό 1957.

Ποιοι είναι οι συντελεστές του remake του West Side Story;

Εκτός από το βαρύγδουπο όνομα του Steven Spielberg που υπογράφει τη σκηνοθεσία, ακόμη ένα σημαντικό όνομα βρίσκεται πίσω από το σενάριο. Ειδικότερα, το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Pulitzer και Tony, Tony Kushner.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Ansel Elgort ως Tony και Rachel Zegler ως María. Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Corey Stoll και Brian d’Arcy James, ενώ η Rita Moreno -μια από τους τρεις καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί με Οσκαρ, Emmy, GRAMMY, Tony και Peabody Awards- αποτελεί και executive producer.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;