Bachelor 2 - Ιζαμπέλα: Η
Bachelor 2 - Ιζαμπέλα: Λίγα πράγματα για την παίκτρια που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά.

Το “Bachelor 2”, το ριάλιτι αγάπης του Alpha, έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 07/09 και έκτοτε προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:20, με πρωταγωνιστή του show τον ηθοποιό και πρώην παίκτη του Survivor, Αλέξη Παππά, να αναζητάει διακαώς το άλλο του μισό μέσα από μερικά ιδιαίτερα ραντεβού με τις υποψήφιες “νύφες” του παιχνιδιού. Μία από τις παίκτριες του Bachelor 2, η οποία διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι η Ιζαμπέλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

 

Bachelor 2 – Ιζαμπέλα: Ποια είναι η παίκτρια που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά;

Η Ιζαμπέλα έρχεται στο Bachelor 2 από τη Θεσσαλονίκη. Πριν όμως φτάσει στο Bachelor 2 φρόντισε να φτιάξει ένα πλούσιο βιογραφικό από συμμετοχές σε ριάλιτι και διαγωνισμούς ομορφιάς. Έτσι, πριν το Bachelor η Ιζαμπέλα πέρασε από το Deal και το X- Factor, ενώ κατάφερε να κατακτήσει τους εξής 3 τίτλους ομορφιάς: «Σταρ Θεσσαλονίκη», «Miss Μακεδονία» και «Σταρ Β. Ελλάδος».

Μάλιστα, πριν έρθει στο Bachelor 2 για να διεκδικήσει τον Αλέξη η Ιζαμπέλα ούσα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε και ορισμένα τραγούδια, ενώ έχει τραγουδήσει σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Η Ιζαμπέλα δηλώνει πως έχει βαρεθεί τα ανούσια ραντεβού και το “ψαχτήρι”, οπότε θεωρούμε ότι σίγουρα δε θα βαρεθεί στο Bachelor, όπου τα ραντεβού είναι αρκετά… ανατρεπτικά! Η ίδια δηλώνει ότι στο πρόσωπο του Bachelor θέλει να βρει τον άντρα που θα κάνει οικογένεια και θεωρεί πως βρίσκεται στην κατάλληλη φάση της ζωής της για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ωστόσο, η Ιζαμπέλα παραδέχεται πως η δυναμική της παρουσία και η ισχυρή της προσωπικότητα συνήθως φοβίζουν τους άντρες, κάτι που ελπίζουμε να μην στερήσει το περιβόητο λουλούδι σε κάποια “Τελετή των Ρόδων”. Τέλος, η Ιζαμπέλα δε συγχωρεί το ψέμα και την απιστία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
31'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
31'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
17 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
15 - 16
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;