The Voice: Οι παίκτες που ξεχώρισαν στην 1η blind audition - Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες
Το "The Voice" επέστρεψε στην τηλεοπτική αρένα ανανεωμένο.

Το “The Voice” επανήλθε ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για 6η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι coaches μπήκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν για ακόμα μία φορά τη νίκη στον μουσικό διαγωνισμό, ενώ, η νέα προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού φαίνεται να έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην 1η blind audition για φέτος, είδαμε αρκετές ωραίες εμφανίσεις και τις γνωστές “μάχες” των coaches για να καταφέρουν να πείσουν τους παίκτες να διαλέξουν αυτούς. Μάλιστα, το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή του μουσικού διαγωνισμού, καθώς, το “The Voice” κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 30% στο γενικό σύνολο.

Τι έγινε, λοιπόν, στο πρώτο live;

Πρώτος στην σκηνή του “The Voice” εμφανίστηκε ο Νίκος Βολίκας. Ο διαγωνιζόμενος από την Θεσσαλονίκη ερμήνευσε το “Μαζί σου” του Κωνσταντίνου Αργυρού κα κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες. Τελικά, ο 23χρονος επέλεξε την ομάδα του Αργυρού.

Η 16χρονη, Ναταλία Οσαουάρου, ήταν η επόμενη διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Επέλεξε να τραγουδίσει το «Hallelujah» και κατάφερε να κάνει τρεις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Η μόνη που δεν γύρισε την καρέκλα της ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η Ναταλία τελικά, διάλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η 19χρονη Φανή Μελεμενή από την Εύβοια, φοιτήτρια φωτογραφίας, κατάφερε να ξεσηκώσει τους κριτές με το “Levitating” της Dua Lipa. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες. Μετά από πολλή διεκδίκηση και, ιδιαίτερα, από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Φανή επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Άλλη μία ξεχωριστή εμφάνιση ήταν το ντουέτο, Μάνος Θρασυβούλου και Αλεξάνδρα Τάντου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή, αλλά και στην μουσική σκηνή. Οι δύο τους ερμήνευσαν το τραγούδι “Πόσο μου λείπεις” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Τάνια Κικίδη. Κέρδισαν και τους τέσσερις κριτές με την ερμηνεία τους, όμως, επέλεξαν τον Πάνο Μουζουράκη.

Η Ελευθερία Αγαπάκη από την Κρήτη επέλεξε το τραγούδι “Beggin” και έκανε τους τέσσερις κριτές να την διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Η Ελευθερία, τελικά, επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την Κύπρο τραγούδησε “Purple Rain” και ξετρέλανε τους coaches. Μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξη του τραγουδιού του γύρισαν και οι τέσσερις καρέκλες. Όμως, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς, ένας coach την είχε μπλοκάρει και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον νεαρό ερμηνευτή. Ο Ανδρέας, τελικά, επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Οι ομάδες μετά το 1ο blind audition

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;