Η Angelina Jolie έφτιαξε προφίλ στο Instagram και πρέπει να διαβάσεις το πρώτο της post
Η Angelina Jolie έφτιαξε Instagram και η πρώτη της ανάρτηση είναι κάτι που πρέπει όλοι να διαβάσουμε.

Λίγοι είναι οι celebrities που δεν έχουν ακόμα λογαριασμό στο Instagram. Πέρα από τη διαδικασία προώθησης της δουλειάς τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμεύουν και για την επικοινωνία των διάσημων με τους θαυμαστές τους. Μία από τις τελευταίες ηθοποιούς του Hollywood που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, ήταν και η Angelina Jolie.

Η γνωστή ηθοποιός δημιούργησε προφίλ στο Instagram και μετρά, ήδη, πάνω από 4 εκατομμύρια followers. Η πρώτη της ανάρτηση, όμως, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε από μία μεγάλη σταρ, αλλά, ακολουθώντας την καριέρα και το έργο της Jolie θα έπρεπε να ήταν κάτι αναμενόμενο.

Η πρώτη της ανάρτηση αφορά στην εφιαλτική κατάσταση στο Αφγανιστάν. Στο πρώτο της ποστ μοιράστηκε ένα χειρόγραφο γράμμα που έλαβε από ένα κορίτσι από το Αφγανιστάν. Στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης, η Jolie γράφει:

“Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος στο Αφγανιστάν χάνει τη δυνατότητά του να επικοινωνήσει μέσα από τα social media και να εκφραστεί ελεύθερα. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω προφίλ στο Instagram για να μοιραστώ εγώ την ιστορία τους στον κόσμο και να γίνω η φωνή όσων παλεύουν ανά τον πλανήτη για τα βασικά τους δικαιώματα.

Είναι τρομερό να παρακολουθεί κανείς να παρακολουθεί κανείς τους Αφγανούς να εκτοπίζονται για ακόμα μια φορά, λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που επικρατεί στη χώρα τους. Έχει ξοδευτεί τόσος χρόνος και τόσο χρήμα, έχει χυθεί αίμα και έχουν χαθεί ζωές, ωστόσο φτάσαμε εδώ και αυτό είναι μια αποτυχία την οποία δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει.”

Δες τη σχετική ανάρτηση της ηθοποιού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;