Eternals: Η Chloé Zhao σκηνοθετεί τη νέα ταινία της Marvel με ένα
Η ταινία έρχεται αυτό το χειμώνα στους κινηματογράφους.

Η Chloe Zao, που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ με την ταινία Nomadland, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να σκηνοθετήσει μία νέα ταινία του Marvel Cinematic Universe.

Πρόκειται για την ταινία Eternals, η οποία μάλιστα θα έχει στο “τιμόνι” των πρωταγωνιστών μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, μερικά από αυτά είναι τα ονόματα των Angelina Jolie, Salma Hayek, και Richard Madden, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Don Lee, Lia McHugh και Barry Keoghan.

Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους “The Deviants”.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Richard Madden υποδύεται τον παντοδύναμο Ikaris, η Gemma Chan τη Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani τον Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff τη Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry υποδύεται τον ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek τη σοφή και πνευματική αρχηγό Ajak, η Lia McHugh υποδύεται το ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και πάνσοφης Sprite, ο Don Lee παίζει τον παντοδύναμο Gilgamesh, ο Barry Keoghan έχει το ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie έχει το ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Τέλος, ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Η ταινία άνευ απροόπτων θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου, ενώ το επίσημο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα από Μάϊο, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί κι άλλο η αγωνία των θαυμαστών της Marvel που περιμένουν πώς και πώς κάθε νέα ταινία.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;