Το ERTFLIX μας εισάγει στον κόσμο των κορεατικών σειρών με 3 νέες προσθήκες στην πλατφόρμα του
Το ERTFLIX μας "ταξιδεύει" στον κόσμο των... K-Dramas!

Δεν είναι ψέμα ότι οι κορεατικές σειρές έχουν κατακλύσει τον πλανήτη, όπως άλλωστε και ολόκληρη η pop culture της Κορέας. Οι κορεατικές σειρές (ή K Drama όπως είναι γνωστές στο ευρύ κοινό) έχουν αγαπηθεί από πολλούς και πολλές, ενώ όσο περνάει ο καιρός αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και περισσότερο φανατικό κοινό.

Αυτό έγινε και από το ERTFLIX που φρόντισε να “μυήσει” το κοινό του στον απίστευτο κόσμο των K-Dramas φέρνοντας στην πλατφόρμα του 3 κορεάτικες σειρές που έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, ενώ τους χαρακτήρες υποδύονται μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα Κορεατών ηθοποιών, όπως της Suzy Bae, του Ok Taec-yeon και του Song Joong-ki.

Ας δούμε ποιες σειρές είναι αυτές!

1. Descendants of the sun

Υπόθεση: Στην φανταστική χώρα Ουρούκ που έχει πληγεί από τον πόλεμο, ο ΟΗΕ στέλνει ειρηνευτική δύναμη. Ο Λοχαγός Γιου Σι Τζιν ηγείται της Ειδικής Μονάδας Πολεμικών Επιχειρήσεων στην επικίνδυνη ζώνη. Εκεί συναντά τη δρα. Κανγκ Μο Γιον, μια εθελόντρια γιατρό. Ο Σι Τζιν και η Μο Γιον παλεύουν μαζί δίπλα – δίπλα και βοηθούν ο ένας τον άλλο να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους και να επιστρέψουν ασφαλείς.

2. Dream High

Υπόθεση: Η Ko Hyemi ονειρεύεται να γίνει η επόμενη Sumi Jo, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη σοπράνο. Η επιχείρηση του πατέρα της χρεοκοπεί, οπότε η ίδια αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρο της. O Ma Dusik, ένας πιστωτής συνεχώς κυνηγάει και παρενοχλεί την Hyemi. Ο Jinguk που βρίσκει το πορτοφόλι της Hyemi στο έδαφος, την σώζει από τον Ma Dusik και τους δικούς του. Καταλαβαίνοντας ότι δεν θα πάρει τα χρήματα του πίσω, ο Dusik λέει στη Hyemi να μπει στη σχολή Kirin Arts και να γίνει μια ποπ σταρ για να ξεχρεώσει όσα χρωστάει ο πατέρας της. Η Hyemi είναι αναστατωμένη για το ότι πρέπει να εγκαταλείψει την όπερα και την είσοδο της στο Julliard Pre-College. Αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα είναι ότι ίσως πρέπει να πάει στο Kirin, ένα σχολείο που πάντα πίστευε ότι είναι κατώτερο για αυτήν. Το Kirin Art School είναι ένα σχολείο στο οποίο φοιτά η ελίτ όσων επιθυμούν να κάνουν διεθνή μουσική καριέρα και εκεί η Hyemi συναντά διαφορετικά άτομα που όλοι έχουν ένα κοινό σκοπό: Να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να γίνουν διάσημοι μουσικοί όσες προκλήσεις και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν.

3. Just Dance

Υπόθεση:  Ένα συνηθισμένο λυκειοκόριτσο, η Σίουν, ζει με την ελπίδα να ξεφύγει από το Τζέοτζ και η μητέρα της θεωρεί αναγκαίο για εκείνη να συμμετέχει σε κάποια από τις λέσχες του σχολείου της, μήπως και καταφέρει και κερδίσει μια θέση σε ένα πανεπιστήμιο στη Σεούλ. Όλως τυχαίως, η υπεύθυνη για τις εγγραφές στη λέσχη χορού θα ανακαλύψει την Σίουν. Ωστόσο, η σειρά ακολουθεί τη ζωή και την εξέλιξη και άλλων των μαθητριών του λυκείου που έχουν ως κοινό στοιχείο τη συμμετοχή τους στην ομάδα χορού του σχολείου. Όλα τα κορίτσια κυνηγούν τα όνειρά τους, η καθεμιά με τον δικό της τρόπο, και ακόμα και όταν η σχολική καθημερινότητα δεν τους αφήνει περιθώρια, εκείνες παλεύουν και αγωνίζονται για ένα λαμπρό μέλλον στη showbiz.

Οι σειρές θα είναι διαθέσιμες στο ERTFLIX μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1