Netflix: 5 ταινίες με
Ταινίες για netflix and chill με άκρως καλοκαιρινή διάθεση...

Το καλοκαίρι 2021 έχει φτάσει και βρισκόμαστε ήδη στην “καρδιά” του. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι μετά τόσο εγκλεισμό προβλέπεται ακόμη πιο όμορφο και ανάλαφρο, αφού οι έξοδοι έχουν αποκτήσει πλέον άλλο νόημα και αξία.

Φυσικά, εκτός από τους καφέδες και τα ποτά οι σινεφίλ “τιμούν” και τα θερινά σινεμά ή ακόμη και τους κλειστούς κινηματογράφους. Παρ’ όλα αυτά αν βαριέσαι να βγεις από το σπίτι σου, αλλά θέλεις να δεις μία ταινία και να φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου το Netflix είναι εκεί για να σού “λύσει τα χέρια”, καθώς διαθέτει μερικές υπέροχες και αρκετά ανάλαφρες επιλογές για να περάσεις ένα ευχάριστο καλοκαιρινό βράδυ εντός σπιτιού παρέα με μία ταινία.

Ακολουθούν λοιπόν μερικές άκρως καλοκαιρινές ταινίες, οι οποίες θα φέρουν το καλοκαίρι… σπίτι σου!

1. Last Summer

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του σε μία μικρή, παραθαλάσσια πόλη, ο Ντενίζ αναζητάει την τρυφερότητα του παιδικού του έρωτα, ενώ εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

2. Σε μια εβδομάδα: Μιούζικαλ

Υπόθεση:  Ο προβληματικός έφηβος Γουίλ Χόκινς (Κέβιν Κουίν) έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του, ο Γουίλ ανοίγει την καρδιά του, ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης (Μπέιλι Μάντισον) και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα το βρει.

3. Call me by your name

Υπόθεση: Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

4. Mamma Mia!

Με φόντο ένα ελληνικό νησί (την πανέμορφη Σκιάθο), παρακολουθούμε την ιστορία μιας οικογένειας, αλλά και την πορεία μιας ολόκληρης ζωή. Ειδικότερα, βλέπουμε την ημέρα της παραμονής του γάμου της Σοφί κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της…

Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα, ο μίτος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή που έγινε η σύλληψή της υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μητέρας της. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρεις πιθανοί μπαμπάδες… Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί καλεσμένοι στο γάμο της Σοφία και με αυτό τον τρόπο το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει… Ποιος όμως θα συνοδεύσει τελικά τη Σοφί στην εκκλησία;

5. Set it Up

Υπόθεση:  Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο για να απολαύσουν λίγο τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, αποφασίζουν να συνεργαστούν για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1