3 ασιατικές σειρές που γυρίστηκαν στην Ελλάδα
Ασιατικές σειρές με φόντο υπέροχα ελληνικά τοπία.

Δεν είναι ψέμα ότι οι κορεατικές σειρές έχουν κατακλύσει τον πλανήτη, όπως άλλωστε και ολόκληρη η pop culture της Κορέας. Οι κορεατικές σειρές (ή K Drama όπως είναι γνωστές στο ευρύ κοινό) έχουν αγαπηθεί από πολλούς και πολλές. Παράλληλα, εκτός από τα K Dramas, που ομολογουμένως είναι πρώτα σε τηλεθέαση όταν μιλάμε για ασιατικές σειρές, έχουν αρχίσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού και σειρές από την υπόλοιπη Ασία, όπως η Κίνα και η Ταϊβάν (C-Drama και T-Drama).

Άλλωστε, τόσο οι σειρές της Νότιας Κορέας όσο και οι υπόλοιπες ασιατικές σειρές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες αμερικανικές ή ευρωπαϊκές σειρές, αφού το υποκριτικό ταλέντο των ηθοποιών είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές, ενώ τα γυρίσματα είναι κάτι παραπάνω από καλογυρισμένα. Μάλιστα, κάποιες σειρές έχουν γυριστεί εκτός Κορέας διαθέτοντας μεγάλο budget, ώστε να μεταφέρουν ολόκληρο το set σε ειδυλλιακά τοπία.

Πολλές σειρές έχουν γυριστεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως η Κροατία, ή ακόμη και της Αφρικής, όπως το Μαρόκο. Έτσι, από τη λίστα των χωρών με τα ειδυλλιακά τοπία που αποτελούν ιδανικό φόντο για το γύρισμα μίας σειράς ή ταινίας δε θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα.

Παρακάτω ακολουθούν 3 ασιατικές σειρές που μεταξύ άλλων έχουν πραγματοποιήσει τα γυρίσματά τους στην Ελλάδα!

The Descedants of the Sun – Νότια Κορέα

Υπόθεση: Στην φανταστική χώρα Ουρούκ που έχει πληγεί από τον πόλεμο, ο ΟΗΕ στέλνει ειρηνευτική δύναμη. Ο Λοχαγός Γιου Σι Τζιν ηγείται της Ειδικής Μονάδας Πολεμικών Επιχειρήσεων στην επικίνδυνη ζώνη. Εκεί συναντά τη δρα. Κανγκ Μο Γιον, μια εθελόντρια γιατρό. Ο Σι Τζιν και η Μο Γιον παλεύουν μαζί δίπλα – δίπλα και βοηθούν ο ένας τον άλλο να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους και να επιστρέψουν ασφαλείς.

Πού γυρίστηκε: Η σειρά μεταξύ άλλων τοποθεσιών στη Νότια Κορέα έχει πλάνα στη Ζάκυνθο, την Αράχωβα και τη Λήμνο. Συγκεκριμένα, στη πασίγνωστη παραλία της Ζακύνθου, το Ναυάγιο, άρχισε να αναπτύσσεται το ειδύλλιο μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στη Μονή Παναγίας της Σκοπιώτισσας στο Αργάσι της Ζακύνθου, όπου η θέα είναι μαγευτική. Ακόμη, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στην παραλία Γομάτι της Λήμνου, η οποία μοιάζει λίγο με έρημο, με αποτέλεσμα να είναι το άγονο μέρος της φανταστικής χώρας Uruk. Βέβαια, γυρίσματα έγιναν και στα Μύρινα, ενώ η Αράχωβα υπήρξε επίσης το ιδανικό θα λέγαμε φόντο για την ανάπτυξη του ειδυλλίου μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι περπατούσαν ανέμελοι στα δρομάκια της πόλης.

Σοκολάτα: Η γεύση του έρωτα – Νότια Κορέα

Υπόθεση: Ο Lee Kang μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη και ονειρευόταν να γίνει σεφ, αλλά τελικά έγινε γιατρός. Η Moon Cha-Young είναι σεφ, αλλά όταν ήταν παιδί γνώρισε τον Lee Kang σε ένα μικρό εστιατόριο, όπου εκείνος της μαγείρεψε ένα γεύμα, που έως και σήμερα είναι η πιο ευχάριστη ανάμνησή της. Πλέον έχουν μεγαλώσει και ξαναβρίσκονται όταν ξεκινούν να δουλεύουν σε ένα κέντρο περίθαλψης.

Πού γυρίστηκε: Η σειρά δεν έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, αλλά ολόκληρη η παραγωγή ταξίδεψε στο Ναύπλιο, με σκοπό να τραβήξουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα της σειράς. Τα υπόλοιπα γυρίσματα έγιναν σε τοποθεσίες εντός της Νότιας Κορέας ( Yeosu, Wando και Buyeo).

Love At the Aegean Sea – Ταϊβάν

Υπόθεση: Πίσω στο μακρινό 2004 μία σειρά με ηθοποιούς από Ταϊβάν, αλλά και Νότια Κορέα γυρίστηκε στο Αιγαίο. Η σειρά Love at the Aegean Sea ακολουθεί τη
Guan Xiao Tong, η οποία είναι μία νεαρή και ταλαντούχα φοιτήτρια μουσικής. Καθώς η πρωταγωνίστρια επισκέπτεται την Ελλάδα γνωρίζει δύο άντρες. Ο ένα είναι ένας φίλος που έκανε μέσω internet (ναι, το 2004!), είναι μία ελεύθερη και ταξιδιάρα ψυχή και ονομάζεται Li Yao Xiang. Ο άλλος είναι ο Li En Qi, ο οποίος είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία που σε γενικές γραμμές ζει μία μοναχική, ελεγχόμενη από τους γονείς του και καταπιεσμένη ζωή. Οι γονείς του λοιπόν θέλουν να τον παντρέψουν με την κόρη ενός άλλου πλούσιου επιχειρηματία. Ωστόσο, τόσο αυτός όσο και ο Li Yao Xiang γίνονται φίλοι με την ηρωίδα, αλλά σταδιακά αναπτύσσονται ερωτικά συναισθήματα. όνο ένας όμως μπορεί να γίνει το αγόρι της…

Πού γυρίστηκε: Όσες σκηνές γυρίστηκαν στην Ελλάδα γυρίστηκαν στο νησί της Σαντορίνης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 0 
 0 
 0 
 0