Οι Daniel Craig και Kate Hudson στην Ελλάδα για το
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Knives Out 2 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί τον Απρίλιο 2021 το sequel του Knives Out θα γυριστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα, τo Netflix κατάφερε να εξαγοράσει τα δικαιώματα των νέων ταινιών έναντι των HBO, Apple και Amazon με ένα ποσό που έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς η πρώτη ταινία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και το κοινό την αγάπησε προμηνύοντας λαμπρή πορεία και για το Knives Out 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix ανανέωσε το Knives Out για ακόμη δύο ταινίες.

Έτσι, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα του sequel μυστηρίου του «Knives Οut» με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, το υπόλοιπο “πεντάστερο” cast που είδαμε στην πρώτη ταινία δε θα βρίσκεται στο Knives Out 2.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν και κυκλοφόρησαν μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι. Έχοντας αγοράσει τα δικαιώματα για δύο συνέχειες του Knives Out με κόστος 450 εκατ. δολάρια, η πλατφόρμα έδωσε στον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Rian Johnson, το “πράσινο φως” για να ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του ματιά.

Έτσι, ο Rian Johnson ανακοίνωσε στα social media ότι η επόμενη περιπέτεια του ντετέκτιβ Benoit Blanc, που τον υποδύεται ο Daniel Craig, έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στην Ελλάδα. Στη δεύτερη ταινία στο πλάι του Daniel Craig θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και η Kate Hudson και η Kathryn Hahn.

«Aαααα και ξεκινάμε! Πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλα αυτά τα φονικά στις ήρεμες ακτές τους», έγραψε ο Rian Johnson χαρακτηριστικά στο Twitter.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες εικόνες των ηθοποιών από τα γυρίσματα του Knives Out 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1