Αντόνιο Μπαντέρας - Απάτη: Στέλνουν μηνύματα για συμμετοχή στην ταινία και «κλέβουν» προσωπικά στοιχεία
Αντόνιο Μπαντέρας - Απάτη: Αποστολή ψεύτικων μηνυμάτων για casting και συμμετοχή στην ταινία, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά δεδομένα από τους παραλήπτες.

Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, Αντόνιο Μπαντέρας, “προσγειώνεται” στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματά της. Έτσι, οι παραγωγοί της κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer» εφιστούν την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες και πηγές στελέχη της παραγωγής επικοινώνησαν με βοηθητικούς ηθοποιούς και από εκεί έγινε γνωστό ότι αριθμός των «extras» που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του «casting call» (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο -και δη, από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, arracuda.themovie@yahoo.com.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι ψεύτικα και παράνομα, ενώ ζητούν από τους παραλήπτες να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ά. και ως εκ τούτου θεωρούνται κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mail του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;