Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Κάρολαιν
Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις που έκαναν οι γονείς της Κάρολαιν

Στις 11 Μαΐου 2021 ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθούσε σοκαρισμένο τις εξελίξεις για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν δίπλα από το 11 μηνών παιδί της. Αν και στην αρχή ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ληστεία, τελικά αποδείχτηκε τόσο με την προσκόμιση αδιάσειστων στοιχείων όσο και από τη μετέπειτα ομολογία του δράστη πως ο σύζυγός της ήταν ο πραγματικός δολοφόνος.

Έτσι, πρώτη φορά μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κόρης τους, λύνουν τη σιωπή τους οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντ και Σούζαν Κράουτς.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ, δήλωσε στη Daily Mail:

“Εγώ και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα”.

Μεταξύ άλλων ο 78χρονος πατέρας της Κάρολαιν περιέγραψε την κόρη του αναφερόμενος στις ασχολίες της και γενικότερα τη ζωή της, όσο αυτή ήταν εν ζωή.

“Η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003. Η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003”, είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας.

Επιπλέον, ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, μίλησε με εξουσιοδότηση εκ μέρους της μητέρας της Κάρολαιν, η οποία για ευνόητους λόγους δε μπόρεσε να παραστεί εκεί.

“Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. το μνημόσυνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο τραγικό και επώδυνο είναι αυτό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Όσον αφορά την επιμέλεια της κόρης της Κάρολάιν, ο δικηγόρος της οικογένειας υπογράμμισε τα εξής:

«Το θέμα του παιδιού πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα. Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξατομικευμένη και όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Καρολάιν, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω ότι με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;