Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά - Στη δημοσιότητα οι διάλογοι της Αγγελικής Νικολούλη με τον πιλότο
Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Το «Φως στο Τούνελ», το οποίο είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της αποτρόπαιας γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, ανάβει εκτάκτως τα φώτα του σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:30.

Μία ημέρα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαιν ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του και ύστερα έστησε το σκηνικό της υποτιθέμενες ληστείας με θύμα την 20χρονη σύζυγό του, το Φως στο Τούνελ επιστρέφει για ένα ειδικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό trailer όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται τώρα στο φως, ενώ στον “αέρα” της εκπομπής θα ακουστούν για πρώτη φορά οι συνομιλίες μεταξύ της Αγγελικής Νικολούλη και του γυναικοκτόνου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αγγελική Νικολούλη έσπευσε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, μεταξύ άλλων που αναλαμβάνει, φέρνοντας στην επιφάνεια χρήσιμες πληροφορίες. Μία από αυτές ήταν η μαρτυρία του εκπαιδευτή του, ο οποίος του είχε αφηγηθεί ότι είχε πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι το 2018. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, εικάζεται από αστυνομικούς ότι αντέγραψε όσα του είχε αφηγηθεί ο εκπαιδευτής του.

Το «Φως στο Τούνελ» θα μεταδοθεί σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:30 από τη συχνότητα του Alpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;