Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του καθ' ομολογία δράστη
Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του γυναικοκτόνου - Παραιτήθηκε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης

Σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου, οδηγήθηκε στον ανακριτή ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαιν στις 11 Μαΐου 2021 στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά και ενώ δίπλα βρισκόταν το 11 μηνών παιδί τους.

Η απολογία του ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης έχοντας διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Αρχικά, ο δράστης κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, το οποίο ο ανακριτής μελέτησε. Η απολογία ήταν πολύωρη, καθώς ο 33χρονος πιλότος δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τον 12ο ανακριτή.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι που φώναζαν προς το μέρος του “Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση για την ποινική του μεταχείριση θα λάβει ο εισαγγελέας και ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου μεταξύ άλλων κρατούνται ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Follie Follie, καθώς θεωρείται πτέρυγα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, ερευνάται ακόμα αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, αν και μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο στο σπίτι την ώρα του φόνου έχει αποκλειστεί. Ωστόσο, ερευνάται, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, για το οποίο υπήρξαν προστριβές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του γυναικοκτόνου παραιτήθηκε από την υπόθεση σήμερα, με αποτέλεσμα να έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την υπεράσπισή του ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης.

Ο συνήγορος που παραιτήθηκε, Βασίλης Σπύρου, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τόνισε πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση με κανένα σκέλος της, ενώ έκανε λόγο για «προσωπικούς λόγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1