MasterChef 5 τελικός: Μαραθώνια δοκιμασία με εκπλήξεις για τη Μαργαρίτα και τον Διονύση
MasterChef 5 τελικός: Τα μαχαίρια ακονίζονται και οι φωτιές έχουν ανάψει για τους δύο μεγάλους φιναλίστ! Δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου επεισοδίου της Τρίτης (08/06)

Η επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef 5 ίσως να ανακούφισε τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όχι όμως για πολύ, καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού είναι εδώ!

Αν και έχουν μαγειρέψει εμπνευσμένοι από τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και έχουν κάνει μια από τις δυσκολότερες προσπάθειες αντιγραφής των πιάτων του chef Fredrik Berselius, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!

Οι δυο φιναλίστ καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού!

Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, είναι τα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το trailer από το αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 8/6:

MasterChef 5 – Την Τετάρτη 09/06 ο Μεγάλος Τελικός στις 21:00!

 

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1