MasterChef 5 - Παύλος: Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται
MasterChef 5: Όσα είπε ο Παύλος μετά την αποχώρησή του.

Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που παρακολουθήσαμε χθες, Δευτέρα 24 Μαΐου, οι 5 παίκτες και παίκτριες που έφτασαν στο Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού μαγείρεψαν, προκειμένου να περάσουν στους top 4 καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού. Ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να παραδώσει την ποδιά του και να αποχωρήσει από το διαγωνισμό λίγο πριν το μεγάλο τελικό ήταν ο (αξιαγάπητος) Παύλος Χάππιλος.

Έτσι, σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρίνα και τον Ιωάννη.

Όσον αφορά τη Μαρίνα, ο Παύλος είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ είδα διαφορά στην Μαρίνα όταν γύρισε, αλλά νομίζω πως είναι λογικό. Εμείς δε βλέπαμε τι έλεγε η Μαρίνα στις κάμερες. Εγώ γενικά την πάω τη Μαρίνα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πως έχει έναν τρόπο επικοινωνίας λίγο επιθετικό μερικές φορές, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαρίνα. Τη συμπαθούσα από την αρχή. Αυτό που γινόταν απέναντί της, νομίζω πως ήταν πολύ δυσανάλογο με αυτά που έκανε.”

Ακόμη, ο Παύλος αναφέρθηκε και στον Ιωάννης, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τον ίδιο από το διαγωνισμό.

“Ο Ιωάννης μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει. Δε μπορώ να καταλάβω πόση ώρα έχει η Μαρίνα να μηχανορραφεί αυτά που λένε. Γενικά πιστεύω πως όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα, πολύς κόσμος προσπαθεί να υποδυθεί έναν ρόλο. Να το παίξεις. Και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω. Το ίδιο κάνει και ο Ιωάννης, γιατί ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός, όπως φαίνεται στην κάμερα. Ήταν πολύ πιο γλυκός με χιούμορ άνθρωπος. Δηλαδή πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη. Δε νομίζω πως παρασύρεται από την κάμερα. Νομίζω πως προσπαθεί να βγάλει ένα χαρακτήρα, και προσπαθώντας να βγάλει έναν χαρακτήρα, βγαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω πως το έκανε και η Μαρίνα και η Μαρία αυτό.”, σχολίασε χαραλτηριστικά ο πρώην παίκτης του MasterChef 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1