MasterChef 5: Η πρώτη φιναλίστ του τελικού - Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό
MasterChef 5: Ο τελικός πλησιάζει και ξέρουμε το top 3 που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο!

Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη 26 Μαΐου, παρακολουθήσαμε 2 μαγειρικές δοκιμασίες, οι οποίες ήταν αρκετά κρίσιμες για την πορεία του διαγωνισμού.

Στην πρώτη δοκιμασία είδαμε τη Μαργαρίτα ενάντια στο Διονύση, καθώς στις δοκιμασίες της Τρίτης ήταν οι παίκτες με τα καλύτερά πιάτα, με αποτέλεσμα να διαγωνιστούν προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Έτσι, η Μαργαρίτα κατάφερε να αντιγράψει επιτυχώς το πιάτο της guest chef, Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, και πλέον είναι η πρώτη φιναλίστ του φετινού τελικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν μαγειρική ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα, που στην προηγούμενη δοκιμασία “ηττήθηκαν” από τη Μαργαρίτα και το Διονύση αντίστοιχα. Ο παίκτης που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της κριτικής επιτροπής κάνοντας κάποια σημαντικά λάθη κατά τη διάρκεια της αντιγραφής του πιάτου του guest chef, Herve Ponzato, ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του είχε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς άκουσε από τον Πάνο Ιωαννίδη να του ανακοινώνει ότι από Δευτέρα τον περιμένει στον ιταλικό εστιατόριο που διατηρεί στην Αθήνα, προκειμένου να συνεργαστούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό με τη Μαρίνα και το Διονύση να διεκδικούν μία θέση δίπλα στη Μαργαρίτα, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterChef, αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;