Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ενοχοποιεί τις αξύριστες γυναίκες και τους ξυρισμένους άντρες και το Twitter τη
Το viral video και οι καυστικές απαντήσεις του Twitter.

Με ένα καθόλου ευχάριστο και κάπως μεσαιωνικό θα έλεγε κανείς post από την Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκίνησε η σημερινή ημέρα. Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Λατινοπούλου, Νομικός και Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση που έκανε χθες, Δευτέρα 1 Ιουνίου, το βράδυ στο Instagram στρέφεται εναντίον όλων των γυναικών που αφήνουν τρίχες στα πόδια, το μουστάκι και τις μασχάλες τους ή έχουν ραγάδες και πανάδες. Παράλληλα, η κυρία Λατινοπούλου δε θέλησε να προσβάλλει μόνο τις γυναίκες. Για αυτό το λόγο στράφηκε ενάντια στους άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά της ξυρίζονται παντού, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες.

Και επειδή αυτό το παραλήρημα που είναι γεμάτο body shaming και διαιωνίζει στερεότυπα που ανήκουν στα σκουπίδια χρόνια του μεσαίωνα δε μπορούσε να τελειώσει έτσι απλά, η κυρία Λατινοπούλου στο συγκεκριμένο video έδωσε τη “χαριστική βολή” χαρακτηρίζοντας τις γυναίκες που δεν ξυρίζονται και τους άντρες που ξυρίζονται ως… νοσηρή μειοψηφία.

Αν δε μας πιστεύετε, αυτό είναι το video.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Φυσικά, μία τέτοια ανάρτηση δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από το Twitter, όπου έτσι κι αλλιώς η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι αρκετά ενεργή. Έτσι, σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου το Twitter “κάνει ποδαρικό” στο καλοκαίρι με την κυρία Λατινοπούλου να είναι πρώτη στα trends και τον τραγουδιστή των Maneskin, Νταμιάνο, να είναι δεύτερος (ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε το πρωί που το video ήταν κάπως… “φρέσκο”).

Υπενθυμίζεται ότι ο frontman των Maneskin έλαβε πολλά επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του, καθώς βάφεται και επέλεξε να εμφανιστεί στη Eurovision 2021 φορώντας ψηλοτάκουνα. Μάλιστα, κατηγορήθηκε εσφαλμένα -όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια από τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εθελοντικά- ότι κατά τη διάρκεια του τελικού έκανε χρήση κοκαΐνης.

Οι απαντήσεις του Twitter, που ομολογουμένως αγάπησε το Νταμιάνο, ποικίλουν. Το πρωί όπως προαναφέρθηκε δεύτερο στα trends ήταν το όνομα του Νταμιάνο ως απάντηση στο πρώτο trend που ήταν η λέξη Λατινοπούλου. Στη συνέχεια, όμως, το “δικαστήριο” του Twitter επέλεξε να δώσει τις δικές του απαντήσεις στο επίμαχο video.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;