Οκτώ μοντέλα που «ποδοπατάνε» τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς - και καλά κάνουν
Η μόδα και οι τάσεις αλλάζουν! Εμείς;

Παρότι τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς εξακολουθούν να κυριαρχούν στην αντίληψη πολλών ανθρώπων, ο σύγχρονος κόσμος του μόντελινγκ έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται σιγά σιγά ότι μια όμορφη και λαμπερή εμφάνιση δεν προϋποθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το παραδοσιακά “όμορφο” πρόσωπο και το κυρίαρχο πρότυπο του skinny σώματος της δεκαετίας του ’90.

Τα δεδομένα στη μόδα αλλάζουν, οι τάσεις μεταλλάσσονται, ακόμα και το καταναλωτικό κοινό έχει αρχίσει να επαναπροσδιορίζει την ιδέα του “ωραίου” και να συνειδητοποιεί ότι η αισθητική στη μόδα είναι ζήτημα υποκειμενικότητας.

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της μόδας παγκοσμίως, γίνονται “μάρτυρες” μιας μεγάλης αλλαγής, που εστιάζει στην αυτοέκφραση και την αποδοχή του εαυτού, αφού τα ίδια τα μοντέλα πλέον δεν ντρέπονται να επισημάνουν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά, αλλά και να προσδιοριστούν από τα ίδια τους τα “ελαττώματα”, τα οποία, πριν δεκαετίες, ενδεχομένως να αποτελούσαν ανάχωμα για την είσοδό τους στον απαιτητικό κόσμο της μόδας.

Έτσι, λοιπόν, η όλο και αυξανόμενη “ανοχή” των σύγχρονων τάσεων για τη διαφορετικότητα και την πολυπλοκότητα έχουν προσφέρει ένα πολύ θετικό και ευχάριστο αποτέλεσμα:

Τα παρακάτω μοντέλα, όχι απλώς είναι επιτυχημένα, αλλά κατάφεραν, με την παρουσία τους στο χώρο, να ανατρέψουν κάθε συμβατική αντίληψη περί μόντελινγκ, αφήνοντας μίλια πίσω τους τα καθιερωμένα beauty standars.

1. Thando Hopa

View this post on Instagram

A post shared by Thando Hopa (@thandohopa)

View this post on Instagram

A post shared by Thando Hopa (@thandohopa)

Πέρα από μόντελινγκ, το νεαρό αυτό κορίτσι εργάζεται επίσης ως δικηγόρος. Η Thando είναι μια αλμπίνο από την Αφρική, πράγμα που αποτελεί κυριολεκτικά μια “κατάρα”, δεδομένου ότι οι εξαιρετικά φωτεινές ακτίνες του ήλιου στην Αφρική μπορούν να προκαλέσουν τύφλωση ή ακόμα και καρκίνο σε άνθρώπους με αλμπινισμό.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;