Ο Μιθριδάτης κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με δυνατό μήνυμα και κάνει το Twitter να παραμιλάει
Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη έχει εκκωφαντικό πολιτικό χαρακτήρα και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Μία μεγάλη μουσική έκπληξη περίμενε χτες, 25 Μαΐου, όλους και όλες τους φαν του Μιθριδάτη, καθώς ο γνωστός μουσικός κυκλοφόρησε ένα καθόλου εύπεπτο τραγούδι, στο οποίο ο ίδιος ραπάρει για την πραγματικότητα χωρίς περιστροφές.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Για να μην στα χρωστάω” και μαζί του “κουβαλάει” πολλούς μεγατόνους πολιτικοκοινωνικών μηνυμάτων για την ελληνική πραγματικότητα.

Το τραγούδι, τους στίχους και την παραγωγή του οποίου έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Μιθριδάτης, συνοδεύει μία μικρού μήκους μουσική ταινία που διαρκεί 12 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Την σκηνοθεσία του clip έχει επιμεληθεί επίσης ο Μιθριδάτης, ο οποίος εμφανίζεται καθιστός σε υποφωτισμένο δωμάτιο να ραπάρει για μία γκάμα πολιτικοκοινωνικών θεμάτων, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ αυτών, ο Μιθριδάτης αναφέρεται στην αστυνομική βίατην πανεπιστημιακή αστυνομίααλλά και τη γενικότερη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι έχει ήδη σχεδόν 98 χιλιάδες προβολές.

Η υποδοχή του τραγουδιού ήταν πολύ θερμή, κάτι που αποδεικνύουν τόσο τα σχόλια κάτω από το τραγούδι στο YouTube όσο και τα σχόλια στο Twitter, με τον Μιθριδάτη να βρίσκεται στα trends του κοινωνικού δικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2