Eurovision 2021: Έρευνα για το ποσό που ξόδεψε η Μάλτα για να ανέβει στα στοιχήματα
Η χώρα φαίνεται να ξόδεψε 650.000 ευρώ για την προώθηση της συμμετοχής τους και την εμφάνισή της στα στοιχήματα ως φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2021.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 μπορεί να πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, όμως, η φετινή διοργάνωση μας απασχολεί ακόμα και σήμερα με διάφορα ευτράπελα και καταστάσεις που συνέβησαν. Μετά τη νίκη της Ιταλίας και την υποβολή των Maneskin σε τοξικολογικές εξετάσεις εξαιτίας ενός περίεργου πλάνου που θεωρήθηκε από τους τηλεθεατές ότι δείχνει τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να κάνει χρήση ναρκωτικών, έρχεται ακόμα ένα “σκάνδαλο” από τη Μάλτα.

Όπως όλα δείχνουν, η χώρα ξόδεψε πάνω από 650.000 ευρώ για την προώθηση της συμμετοχής της στην Eurovision 2021 με την Destiny. Μάλιστα, οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν αν χρησιμοποιήθηκαν κρατικά χρήματα για να ανέβει η συμμετοχή της Μάλτας στα στοιχήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Destiny (@destinyofficial_x)

Ο Καρμέλο Αμπέλα, υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, διέταξε έρευνα για τα έξοδα συμμετοχής της Destiny με το τραγούδι «Je Me Casse», στη Eurovision 2021, κυρίως για το ενδεχόμενο μέρος του προϋπολογισμού για το 10ήμερο event να χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επηρεαστούν οι στοιχηματικές αποδόσεις του τραγουδιού στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό. Πηγές προσκείμενες στην έρευνα ανέφεραν ότι η Μάλτα δαπάνησε 650.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 350.000 ευρώ προήλθαν από την τουριστική αρχή της χώρα και τα υπόλοιπα 300.000 από την δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Malta, η τουριστική αρχή της Μάλτας φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα για την προώθηση της συμμετοχής της Μάλτας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης στα social media από influencers, ενώ ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προκειμένου να ανέβει η θέση της χώρας στα στοιχήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Destiny (@destinyofficial_x)

O Ludwig Galea, που εκπροσώπησε την Μάλτα στη Eurovision 2004, κατήγγειλε την δημόσια τηλεόραση για σπατάλη χρημάτων, σημειώνοντας ότι ξοδεύτηκαν ποσά προκειμένου να αναδειχθεί η Μάλτα σε φαβορί για την νίκη. Όπως φάνηκε, όμως, αυτό δεν κατάφερε να πείσει και τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τη χώρα, καθώς, τελικά, κατέλαβε την έβδομη θέση. Ο Galea τόνισε ότι η Destiny, δεν γνώριζε τίποτα για το σχέδιο αυτό και την εκθείασε για την προσπάθεια και την εμφάνισή της στον φετινό τελικό.

Η Μάλτα είχε φτάσει στο Ρότερνταμ ούσα το απόλυτο φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις. Μετά, όμως, τις πρώτες πρόβες για τους ημιτελικούς, η Destiny έπεσε στην τρίτη θέση, όμως, οι στοιχηματικές τις έδιναν σημαντικές πιθανότητες για να διεκδικήσει την πρωτιά στην Eurovision 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Destiny (@destinyofficial_x)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;