Συρίγος: Εξετάζονται οι προοπτικές ίδρυσης Πανεπιστημιούπολης στο Διδυμότειχο
Συρίγος: Ενδέχεται να δημιουργηθεί Πανεπιστημιούπολη στο Διδυμότειχο - Θα ανήκει στο ΔΠΘ

Ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, βρέθηκε χθες, Τετάρτη 19 Μαΐου, στη Θράκη, όπου συναντήθηκε με τους δημάρχους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, Παναγιώτη Καλακίκο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και Βασίλη Μαυρίδη, αντίστοιχα, καθώς και τον πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, και συζήτησε για θέματα που αφορούν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Τον Άγγελο Συρίγο συνόδευσε στην επίσκεψή του στον Έβρο ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, Περικλής Μήτκας.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Άγγελος Συρίγος αναφέρει ότι συζήτησε με το Σύλλογο Φοιτητών της Νοσηλευτικής Σχολής στο Διδυμότειχο, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι προοπτικές ίδρυσης Πανεπιστημιούπολης στο Διδυμότειχο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Άγγελου Συρίγου:

Επισκεφθήκαμε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, Περικλή Μήτκα, το ακριτικό Διδυμότειχο. Συναντηθήκαμε με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, συζητήσαμε με τους βουλευτές Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη και Χρήστο Δερμετζόπουλο, τον Δήμαρχο Ορεστειάδας, Βασίλη Μαυρίδη, Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο και Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιαννόγλου.
Συνομιλήσαμε με τον Σύλλογο Φοιτητών της Νοσηλευτικής Σχολής στο Διδυμότειχο, ακούσαμε τις ανησυχίες και τις προτάσεις των φοιτητριών που εκπροσωπούν τον Σύλλογο.

Εξετάσαμε τις προοπτικές ίδρυσης μίας Πανεπιστημιούπολης στο Διδυμότειχο δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό, οι οποίες θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες των ντόπιων κατοίκων, και θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους από άλλα μέρη της Ελλάδος να γνωρίσουν τον πλούτο της Θράκης φοιτώντας εκεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;