Elite: Η τέταρτη σεζόν έρχεται με 4 διαφορετικές ιστορίες σε... διαφορετικές ημερομηνίες!
Το Elite επιστρέφει (πολύ) δυναμικά!

Το Elite επιστρέφει για την 4η σεζόν, που παρά τα όσα ακούστηκαν, θα συμπεριλαμβάνει και τις ηρωίδες που αγαπήσαμε και αρχικά ακούστηκε ότι αποχωρούν- τη Νάντια και την Κάρλα. Ωστόσο, επιστρέφει διαφορετικά απ’ ότι συνηθίσαμε, καθώς αυτή την φορά θα δούμε 4 ιστορίες σε 4 διαφορετικά επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα σε 4 διαφορετικές ημερομηνίες (που ευτυχώς δεν απέχουν μεταξύ τους χρονικά).

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο teaser ο Γκουθμάν, η Καγετάνα και η Ρεμπέκα που βρίσκονται σε ένα… wild party οι τρεις τους, στο οποίο έχουν παραισθήσεις, ενώ κάτι συμβαίνει και καλούν την αστυνομία. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι ο Γκουθμάν φαίνεται πως έχει παραισθήσεις, βλέποντας το χέρι του… διπλό! Αυτή την ιστορία θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε δύο διαφορετικές, αλλά ενδιαφέρουσες ιστορίες. Στη μία βλέπουμε τον Ομάρ, τον Άντερ και τον Alexis. Ο Alexis είναι φίλος του Άντερ και είναι άρρωστος και εμείς βλέπουμε τον Άντερ που προσπαθεί να είναι δίπλα στον φίλο του και να τον υποστηρίζει όσο προσπαθεί να ξεπεράσει την ασθένειά του. Παράλληλα, ο Άντερ έχει την υποστήριξη του Ομάρ.

Στην άλλη ιστορία βλέπουμε τη συνέχεια του love story μεταξύ της Νάντια και του Γκουθμάν. Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε να σπουδάσει μαζί με τη Λου, όπως είδαμε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Στο teaser φαίνεται ότι η Νάντια διστάζει να γυρίσει για λίγο στην Ισπανία, αφού πιστεύει ότι βλέποντας το Γκουθμάν δε θα θέλει να γυρίσει πίσω στις σπουδές της και τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ο Γκουθμάν βρίσκει μία ιδέα για να βρεθούν και βρίσκονται, αλλά περισσότερα θα ανακαλύψουμε μόλις κυκλοφορήσει ο νέος κύκλος του Elite.

Στην τελευταία ιστορία βλέπουμε το Σάμουελ και την Κάρλα στο αεροδρόμιο με το Σάμουελ να προσπαθεί να πείσει την Κάρλα να προσπαθήσουν ξανά.

Η τέταρτη σεζόν του Elite θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από τις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου.

  • Δευτέρα 14 ΙΟΥΝ: Γκουθμάν, Κάγιε και Ρέμπε
  • Τρίτη 15 ΙΟΥΝ: Νάντια και Γκουθμάν
  • Τετάρτη 16 ΙΟΥΝ: Όμαρ, Άντερ και Αλέξις
  • Πέμπτη 17 ΙΟΥΝ: Κάρλα και Σαμουέλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;