Elite: Κυκλοφόρησαν 3 teasers για την τέταρτη σεζόν και οι εκπλήξεις είναι πολλές
Το "Elite" επιστρέφει στο Netflix δυναμικά!

Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε πως η αγαπημένη ισπανική σειρά του Netflixτο Eliteθα επιστρέψει στις 18 Ιουνίου. Έτσι, παλιοί και νέοι μαθητές και μαθήτριες του αγαπημένου σχολείου έχουν ετοιμαστεί για να τα κάνουν όλα άνω κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένης της επιτυχίας που είχε το Elite, το Netflix ανακοίνωσε σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορίας της (πολύ επιτυχημένης) 3ης σεζόν της σειράς, ότι θα υπάρχει και συνέχεια με την 4η σεζόν. Έπειτα, πριν ακόμη ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν, το hype ήταν αρκετά υψηλό, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί για 5η σεζόν. 

Ωστόσο, αυτό που γνωρίζαμε εξαρχής είναι ότι 3 αγαπημένες ηρωίδες ΔΕ θα επιστρέψουν για τη νέα σεζόν. Αυτές ήταν η Κάρλα, η Λου και η Νάντια, ενώ γνωρίζαμε ότι θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τον Ιούνιο το Γκουθμάν, τον Ομάρ, το Σαμουέλ, την Καγετάνα, τη Ρεμπέκα και τον Άντερ.

Σε αυτούς θα ερχόταν να προστεθεί νέο καστ. Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο Elite είναι οι Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch and Diego Martín. Σύμφωνα με την πρώτη ανάρτηση που είχε γίνει για την ανακοίνωση της 4ης σεζόν, όμως, τα νέα πρόσωπα απλώς “θα διασταυρωθούν” με τους παλιούς και θα είναι “μέρος του σύμπαντος του Las Encinas, με τον έναν τρόπο ή τον άλλον”.

Παρόλα αυτά ο μήνας που θα δούμε τη συνέχεια του Elite πλησιάζει, και δόθηκαν στη δημοσιότητα νέα teaser, που ανατρέπουν πολλά απ’ όσα ξέραμε μέχρι στιγμής και φέρνουν μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις για τους fans, που διαμαρτύρονταν για την απουσία των τριών ηρωίδων!

Στο πρώτο teaser της σειράς βλέπουμε τρεις παλιούς γνώριμους -το Γκουθμάν, την Καγετάνα και τη Ρεμπέκα- που βρίσκονται σε ένα… wild party! Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο teaser, κάτι συμβαίνει και καλούν την αστυνομία, ενώ ο Γκουθμάν φαίνεται πως έχει παραισθήσεις, βλέποντας το χέρι του… διπλό!

Στο δεύτερο teaser βλέπουμε πάλι το Γκουθμάν, αλλά αυτή τη φορά με τη Νάντια. Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε να σπουδάσει μαζί με τη Λου, όπως είδαμε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Η λεζάντα, λοιπόν, γράφει “μία σύντομη ιστορία για μία σχέση με μεγάλη απόσταση”, ενώ στο μικρό teaser φαίνεται ότι η Νάντια διστάζει να γυρίσει για λίγο στην Ισπανία, αφού πιστεύει ότι βλέποντας το Γκουθμάν δε θα θέλει να γυρίσει πίσω στις σπουδές της και τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ο Γκουθμάν βρίσκει μία ιδέα για να βρεθούν, την οποία θα ανακαλύψουμε μόλις κυκλοφορήσει ο νέος κύκλος του Elite.

Στο τρίτο teaser πρωταγωνιστές είναι ο Ομάρ, ο Άντερ και ο Alexis. Σύμφωνα με τη λεζάντα πρόκειται για “μία μικρή ιστορία για μία άνευ όρων φιλία”, ενώ στο trailer βλέπουμε τον Άντερ που προσπαθεί να είναι δίπλα στον φίλο του, Alexis, ο οποίος είναι βαριά άρρωστός, ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη του Ομάρ.

Τέλος, στο Instagram βλέπουμε μία εικόνα με την Κάρλα και το Σάμουελ, η οποία έχει ως λεζάντα “μία μικρή ιστορία για μία ανέφικτη αγάπη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν η Νάντια και η Κάρλα θα είναι μέρος της 5ης σεζόν, ενώ η Λου όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα απουσιάζει. Παρόλα αυτά απομένει ένας μήνας μέχρι τις 18 Ιουνίου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η τέταρτη σεζόν, που απ’ ότι φαίνεται μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
0'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
83 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
26 - 25
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;