Elite: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της 4ης σεζόν και έχουμε ενθουσιαστεί
Το Elite επιστρέφει σύντομα στο Netflix!

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως η αγαπημένη ισπανική σειρά του Netflixτο Eliteθα επιστρέψει στις 18 Ιουνίου και οι παλιοί και νέοι μαθητές και μαθήτριες του αγαπημένου σχολείου έχουν ετοιμαστεί για να τα κάνουν όλα άνω κάτω.

Τι ξέρουμε, όμως, μέχρι στιγμής για τη συνέχεια του Elite;

Αρχικά, γνωρίζουμε ότι είναι μία binge-worthy σειρά, που αν δεν έχεις ήδη δει, πρέπει να τη δεις οπωσδήποτε. Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε.

Το Netflix ανακοίνωσε σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορίας της (πολύ επιτυχημένης) 3ης σεζόν της σειράς, ότι θα υπάρχει και συνέχεια με την 4η σεζόν. Δυστυχώς, θα λείπουν μερικά άτομα από το αρχικό cast.

Όσον αφορά τους αγαπημένους παλιούς χαρακτήρες θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τον Ιούνιο το Γκουθμάν, τον Ομάρ, το Σαμουέλ, την Καγετάνα, τη Ρεμπέκα και τον Άντερ.

Δε θα συμβεί το ίδιο και για τις Κάρλα, η Λου και η Νάντια, κάτι που εξόργισε πολλούς και πολλές φαν. Μάλιστα, πολλοί/πολλές φαν δε δίστασαν να στείλουν μέσω των social media μηνύματα απαιτώντας να επιστρέψουν οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί στην τέταρτη σεζόν (εκτός κι αν μας το κρατούν για έκπληξη).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο Elite είναι οι Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch and Diego Martín. Σύμφωνα με την πρώτη ανάρτηση που είχε γίνει για την ανακοίνωση της 4ης σεζόν, όμως, τα νέα πρόσωπα απλώς “θα διασταυρωθούν” με τους παλιούς και θα είναι “μέρος του σύμπαντος του Las Encinas, με τον έναν τρόπο ή τον άλλον”.

Τέλος, πριν ακόμη το Netflix αποκαλύψει την ημερομηνία που τα νέα επεισόδια του αγαπημένου Elite θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του, φρόντισε να μας ενημερώσει πως no matter what θα υπάρξει και 5η σεζόν, κάτι που μας χαροποίησε πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;