Enola Holmes: Η αδερφή του Sherlock επιστρέφει με δεύτερη ταινία
Το Netflix "έδωσε" το πράσινο φως για το "Enola Holmes: 2".

Στην πρώτη ταινία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Nancy Springer, είδαμε την Enola Holmes (την οποία υποδύεται υποδύεται η Millie Bobby Brown που έπαιζε και στο Stranger Things) να αναζητάει την εξαφανισμένη μητέρα της. Αν και έφηβη ακόμη, προσπαθεί να ξεπεράσει σε ευφυΐα το μεγάλο της αδερφό, Σέρλοκ Χολμς (τον οποίο υποδύεται ο Henry Cavill από το «The Witcher») και να βοηθήσει το λόρδο που το ‘σκασε. Έτσι, η μικρότερη αδερφή του Sherlock, Enola, όχι μόνο ανακατεύεται στις υποθέσεις του, αλλά δημιουργεί… δικές της!

Η πρώτη ταινία της Enola Holmes σημείωσε τεράστια επιτυχία τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν και έκανε πρεμιέρα στο Netflixμε αποτέλεσμα να πάρει το “πράσινο φως” για ακόμη μία ταινία. Έτσι, οι Millie Bobby Brown και Henry Cavill θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Enola και Sherlock αντίστοιχα για τη δεύτερη ταινία. Ο Harry Bradbeer θα αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Jack Thorne θα επιμεληθεί το σενάριο του sequel.

Η εταιρεία παραγωγής θα είναι ξανά η Legendary Entertainment και η νέα ταινία θα βασιστεί όπως και η πρώτη, στα μυθιστορήματα Enola Holmes της Nancy Springer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1