Στεφανία Λυμπερακάκη: Το στοίχημά της στη Eurovision και οι λόγοι του χωρισμού της
Όσα αποκάλυψε η Στεφανία Λυμπερακάκη για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 στο "After Dark".

Η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 22 Μαΐου, ενώ, οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα. Και η Ελλάδα και η Κύπρος φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά στα προγνωστικά και, μάλιστα, να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγο πριν την αναχώρηση της για το Ρότερνταμ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και μίλησε για αυτή την μοναδική εμπειρία.

Στη συνέντευξη αυτή, στο πλευρό της ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού, Δημήτρης Κοντόπουλος, και ο χορογράφος, Φωκάς Ευαγγελινός. Οι δύο τους αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για την 18χρονη τραγουδίστρια, αλλά και την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision 2021.

Η Στεφανία ανέφερε τα εξής για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής:

“Όταν είδα τον Σάκη στη σκηνή της Eurovision με το “This is our night” είπα αυτό θέλω και εγώ!

Είπα κατευθείαν “ναι” στην πρόταση για την Eurovision! Είδα τον Δημήτρη Κοντόπουλο στα MAD VMA πριν δύο χρόνια και του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να πάμε στον διαγωνισμό και είπα φυσικά ναι. Το 2016 πήγα στην Eurovision Junior. Τώρα είμαι 18 χρονών και κάτι. Ό,τι έμαθα στην Junior θα τα πάρω μαζί μου και στο Ρότερνταμ. Τώρα νιώθω περισσότερη ασφάλεια.

Μετά τον διαγωνισμό θα ήθελα να μείνω στην Αθήνα και να τραγουδάω στα ελληνικά.”

Ο Θέμης Γεωργαντάς δε δίστασε να ρωτήσει τη νεαρή τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή, με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision, να του αποκαλύπτει τα εξής:

“Είχα αγόρι, δεν έχω πια. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα. Του είπα τέλος…”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στη συνέχεια, στο “εξομολογητήριο” του “After Dark”, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι τα ψηλά τακούνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1