House of Fame: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Ο παίκτης που πάει απευθείας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού
Πολλές ανατροπές είχε το 11ο live του House of Fame.

Το 11ο live concert του “House of Fame” με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για να εντυπωσιάσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Φοίβο, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Αρσενάκο και Καίτη Γαρμπή και να διατηρήσουν τη θέση τους στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΙ.

Οι σπουδαστές δεν ήταν μόνοι τους στην σκηνή αλλά είχαν και στο πλευρό τους τους καθηγητές τους, που παρακολουθούν από κοντά τις ερμηνείες τους και τις εμφανίσεις τους στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια όλης της περασμένης εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για το ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν o Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσινιάγκας και ο Jimmy Sion, ήθελε να παραμείνει στην Ακαδημία.

Όμως, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία ανακοίνωση στην αρχή του live που ανέτρεψε τα πάντα. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της βραδιάς, σε αυτό του live του “House of Fame” θα υπάρξει διπλή αποχώρηση καθώς μένουν ακόμα δύο live για τον μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων των σπουδαστών της ακαδημίας, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τους δύο παίκτες που έλαβαν τις λιγότερες ψήφους και αποχωρούν. Αυτοί είναι ο Γιώργος και η Πηνελόπη.

Όπως ανακοίνωσε η Ελένη Φουρέιρα στην αρχή του 11ου live concert, το “House of Fame” βάζει πλώρη προς την ολοκλήρωσή του με τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες. Όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί!

Μετά τη διπλή αποχώρηση, ένας νέος κανόνας προέκυψε. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα, η κριτική επιτροπή είχε την δυνατότητα να στείλει έναν από τους εναπομείναντες σπουδαστές της Ακαδημίας απευθείας στον τελικό. Η επιλογή φάνηκε να προβληματίζει αρκετά τους τέσσερις κριτές, που έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν όλες τις εμφανίσεις των σπουδαστών μέχρι σήμερα και όχι μόνο τη χθεσινή τους παρουσία στο live.

Τελικά, οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης που δε θα χρειαστεί να διαγωνιστεί στον ημιτελικό, είναι η Βένια Καραγιαννίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τελικός του “House of Fame” θα πραγματοποιηθεί με έξι σπουδαστές. Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι καινούριοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι επτά.

Οι επτά νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Μαριάννα Κάρα, Jimmy Sion, Κόνη Μπιζιντή, Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;