House of Fame: Ο σπουδαστής που θα γυρίσει το πρώτο του βίντεο κλιπ, η παίκτρια που αποχώρησε & οι νέοι υποψήφιοι
Όσα είδαμε στο 10ο live concert του "House of Fame".

Τα live concerts του “House οf Fame” επέστρεψαν μετά το Πάσχα. Η επιστροφή των live της μουσικής ακαδημίας ξεκίνησε με μία ευχάριστη νότα, καθώς έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον σπουδαστή που θα γυρίσει το πρώτο του μουσικό βίντεο κλιπ, από την Panik Records.

Στη μεγάλη ψηφοφορία, που έγινε από το Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik, έλαβαν μέρος όλοι οι σπουδαστές που κέρδισαν τον τίτλο του σπουδαστή της εβδομάδας τους δύο πρώτους μήνες του “House of Fame” και είχαν ηχογραφήσει τραγούδια στο Panik Room.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το τραγούδι “Μίλα Της”, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον νεαρό σπουδαστή.

Όπως έκανε γνωστό ο CEΟ της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, συνολικά καταγράφηκαν 250.000 ψήφοι από τις οποίες ο Στέφανος και το “Μίλα Της” πήραν τις περισσότερες. Επίσης, ο κ. Αρσενάκος δήλωσε ότι το γύρισμα του βίντεο κλιπ θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Το “Μίλα Της”, είναι μία ερωτική μπαλάντα σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 2005 με ερμηνευτή τον Σάκη Ρουβά.

Μετά την ολοκλήρωση του 10ου live concert του “House of Fame” με παρουσιάστρια την υπέρλαμπρη Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Φοίβο, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Αρσενάκο, και την αξιολόγηση της ερμηνείας και της προόδου των σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας, ανακοινώθηκε και ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Σε όλη τη διάρκεια του σόου, στο πλευρό των σπουδαστών, όπως κάθε φορά, βρέθηκαν οι καθηγητές τους, καθώς και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για τις τρεις σπουδάστριες της μουσικής ακαδημίας που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση. Αυτές ήταν η Έλενα Δομάζου, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου και η Μαριάννα Κάρα.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του “House of Fame”, Ελένη Φουρέιρα, η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί, ήταν η Έλενα Δομάζου.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίωσε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Αυτοί θα είναι τέσσερις και είναι ο Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;