Έλενα Τσαγκρινού: Δεν είχα στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το
Έλενα Τσαγκρινού: Όσα αποκάλυψε στο "The 2night Show".

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Showπου προβλήθηκε χθες, Τετάρτη (5/4), ήταν καλεσμένη η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού. Η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τραγούδι της “El Diablo”, που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και στο σύντροφό της, Mike.

Αρχικά, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε στο τραγούδι της με τίτλο “El Diablo”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021, και στο σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτό.

“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mού έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά, θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα, γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει”, είπε αναφερόμενη στην κριτική που έχει δεχτεί λόγω του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Ακόμη, η ίδια μίλησε για την προετοιμασία της για το μουσικό διαγωνισμό, λέγοντας:

“Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πώς θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Mike δεν θα έρθει, γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ. Οπότε ας κάτσει εδώ”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακόμη, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του τραγουδιού.

“Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο ‘El Diablo’ και μου είπε ‘ για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι. Εγώ είμαι El Diablo’. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Τέλος, αναφερόμενη στο σύντροφό της είπε:

“Ο Μike είναι καλά. Έχει μια παραπάνω φοβία, γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς το εμβόλιο, γιατί αν κάποιος έχει ζήσει καραντίνα είναι ο Μιχάλης”.

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Τσαγκρινού στο “The 2night Show”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0