Ζ. Ράπτη: Πότε ενδέχεται να ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 18 και άνω - Ποιο σκεύασμα θα είναι διαθέσιμο
Ράπτη: Όσα δήλωσε για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 18 - 30 ετών η υφυπουργός Υγείας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, σήμερα, Μ. Τετάρτη (28/4), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πότε αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα σε νέους και νέες άνω των 18 ετών να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κ. Ράπτη εντός Μαΐου αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού για τον εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας 18 έως 30 ετών, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και εμβολιασμοί τον ίδιο μήνα.

Ειδικότερα η κ. Ράπτη είπε:

“Πρέπει πολύ σύντομα να δοθεί η δυνατότητα -όπως και θα δοθεί- οι άνω των 18 να εμβολιαστούν. Αυτό θα γίνει από τις 5 Μαΐου και μετά, οπότε θα είναι δυνατός ο εμβολιασμός με το Johnson & Johnson.”

Η ίδια, μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο προγραμματισμός των ραντεβού για εμβολιασμό των 20ρηδων θα γίνει σίγουρα μέσα στο Μάιο, ενώ ευελπιστεί να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί μέσα στον Μάιο».

Τέλος, η υφυπουργός Υγείας ανέφερε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές, επικαλούμενη την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε., Στέλλα Κυριακίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;