6 νέες ταινίες του Netflix που αξίζουν το χρόνο σου
Έχουμε και λέμε!

Ο Απρίλιος 2021 ήταν αδιαμφισβήτητα ένας γεμάτος μήνας για το Netflixαφού πολλές σειρές και ταινίες έκαναν πρεμιέρα στην πλατφόρμα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι είδαμε μερικές πολύ “δυνατές” ταινίες με διάσημο cast με ηθοποιούς όπως ο Dylan ‘O Brien, η Anna Kedrick, η Μελίσα Μακάρθι και η Οκτάβια Σπένσερ.

Έτσι, αν και η πλατφόρμα είχε πολλές νέες κυκλοφορίες, εμείς ξεχωρίσαμε μερικές ταινιοπροτάσεις που σίγουρα αξίζουν το χρόνο σου. Άλλωστε, δεδομένου πως ο μήνας έχει λίγες ημέρες ακόμη μέχρι το τέλος του, ελπίζουμε ότι το Netflix θα μας χαρίσει μερικές ακόμη αξιόλογες παραγωγές.

Ας δούμε, όμως, ποιες ταινίες από αυτές που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο στο Netflix έχουμε ξεχωρίσει!

1. Love and Monsters

Υπόθεση: Επτά χρόνια μετά την Αποκάλυψη τεράτων, ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να ζει σε υπόγεια καταφύγια. Όταν ο Τζόελ Ντόσον (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) επανασυνδέεται μέσω ραδιοφωνικής συχνότητας με το κορίτσι του από το λύκειο, την Έιμι, η οποία ζει στην ακτή, 130 χιλιόμετρα μακριά, αρχίζει να την ερωτεύεται ξανά. Ο Τζόελ συνειδητοποιεί ότι δεν του έχει μείνει πλέον τίποτα στον υπόγειο κόσμο και, παρά όλους τους κινδύνους, αποφασίζει να πάει να βρει τον αληθινό έρωτα.

2. Ride or Die

Υπόθεση:  Η Ρέι βοηθά τη γυναίκα που αγαπά να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της. Ενώ τις καταδιώκουν, τα αισθήματα που νιώθουν η μία για την άλλη φουντώνουν.

3. Stowaway

Υπόθεση: Σε μια αποστολή με προορισμό τον Άρη, ένας ακούσιος λαθρεπιβάτης προκαλεί κατά λάθος σοβαρή ζημιά στα συστήματα ζωτικής σημασίας του διαστημόπλοιου. Αντιμέτωπο με την απειλή να εξαντληθούν οι πόροι και το ενδεχόμενο μιας ζοφερής έκβασης, το πλήρωμα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.

4. Thunder Force

Υπόθεση:  Σε έναν κόσμο όπου οι κακοποιοί είναι κάτι το συνηθισμένο, δύο παιδικές φίλες ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, όταν η μία φτιάχνει μια θεραπεία με την οποία αποκτούν δυνάμεις για να προστατέψουν την πόλη τους.

5. Madame Claude

Υπόθεση:  Στο Παρίσι της δεκαετίας του ’60 η επιρροή της Μαντάμ Κλοντ ξεπερνάει τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι τη στιγμή που μια νεαρή ευκατάστατη γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα.

6. Sky High

Υπόθεση:  Αφού ερωτεύεται την Εστρέγια, ο Άνχελ, ένας μηχανικός από τα προάστια της Μαδρίτης, μπαίνει σε έναν κόσμο ληστειών και γίνεται ο στόχος ενός ανένδοτου ντετέκτιβ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 2