Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του Netflix
Οι κορυφαίες ταινίες του Netflix σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως μετά από σχεδόν μισό χρόνο lockdown πλέον οι περισσότεροι και οι περισσότερες έχουμε ξεμείνει από ταινίες και σειρές που θέλουμε να δούμε. Βέβαια, σε λίγο καιρό (μετράμε ήδη αντίστροφα), τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού θα χαλαρώσουν και θα μπορούμε και πάλι να βγούμε ξέγνοιaστοι και ξέγνοιαστες έξω. Ωστόσο, μέχρι τις 3 Μαΐου που ανοίγει η εστίαση, μάλλον θα το “ρίξουμε” στο Netflix (όπως κάνουμε άλλωστε τόσο καιρό).

Αν, λοιπόν, δεν ξέρεις τι να παρακολουθήσεις και αναζητάς κάτι νέο, ήρθε η στιγμή να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις του Netflix, αφού σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα σε όσα είναι δημοφιλή στους υπόλοιπους χρήστες της πλατφόρμας. Άλλωστε, υπάρχει πληθώρα σειρών και ταινιών, οι οποίες είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν ανθρώπους με διαφορετικά γούστα. Σήμερα υπάρχει, μάλιστα, μεγάλη ποικιλία, την οποία μπορείς να διαπιστώσεις διαβάζοντας τη συνέχεια!

5. Into the beat

Υπόθεση: Μία έφηβη μπαλαρίνα ανακαλύπτει τυχαία το χιπ χοπ και πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση: Να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της ή το νέο της πάθος;

4. Έρωτας και Τέρατα

Υπόθεση: Επτά χρόνια μετά την Αποκάλυψη τεράτων, ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να ζει σε υπόγεια καταφύγια. Όταν ο Τζόελ Ντόσον (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) επανασυνδέεται μέσω ραδιοφωνικής συχνότητας με το κορίτσι του από το λύκειο, την Έιμι, η οποία ζει στην ακτή, 130 χιλιόμετρα μακριά, αρχίζει να την ερωτεύεται ξανά. Ο Τζόελ συνειδητοποιεί ότι δεν του έχει μείνει πλέον τίποτα στον υπόγειο κόσμο και, παρά όλους τους κινδύνους, αποφασίζει να πάει να βρει τον αληθινό έρωτα.

3. Λαθρεπιβάτης

Υπόθεση: Σε μια αποστολή με προορισμό τον Άρη, ένας ακούσιος λαθρεπιβάτης προκαλεί κατά λάθος σοβαρή ζημιά στα συστήματα ζωτικής σημασίας του διαστημόπλοιου. Αντιμέτωπο με την απειλή να εξαντληθούν οι πόροι και το ενδεχόμενο μιας ζοφερής έκβασης, το πλήρωμα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.

 

2. Minions

Υπόθεση: Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, Ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το prequel και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

1. Gemini Man

Υπόθεση:  Ένας επαγγελματίας δολοφόνος θέλει να αποσυρθεί, αλλά η υπηρεσία του αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση, στέλνοντας στο κατόπι του τον νεαρό κλώνο του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;