Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει 2 δωρεάν τηλεδιαλέξεις
ΑΠΚΥ: Το πρόγραμμα των δωρεάν τηλιαλέξεων - Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συνεχίζει να προσφέρει στο ευρύ κοινό δωρεάν τηλεδιαλέξεις από διάφορα επιστημονικά πεδία.

Ακολουθούν 2 τηλεδιαλέξεις που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα:

Πέμπτη 8 Απριλίου | 19:00

Τηλεδιάλεξη: «Τριπαράδεισος και Άβαι: Κοιτίδα των Μακεδόνων στην Άνω Συρία και των Αράβων βασιλέων της Εμέσης»

Τον Θεόδωρο Μαυρογιάννη, Καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Τριπαράδεισος και Άβαι: Κοιτίδα των Μακεδόνων στην Άνω Συρία και των Αράβων βασιλέων της Εμέσης», φιλοξενεί στην επόμενη τηλεδιάλεξή του στις 08/04/2021, ο 3ος Κύκλος της Σειράς Διαλέξεων για την Ύστερη Αρχαιότητα με γενικό τίτλο «Όταν ο Κόσμος μας έγινε Χριστιανικός», που οργανώνει το Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό».

Live link: https://bit.ly/3qgKCQi

Όσες/όσοι, πέραν της απλής παρακολούθησης, ενδιαφέρονται να λάβουν και πιστοποιητικό συμμετοχής μπορούν να εγγραφούν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/MnJTrGqVSkVHQGv1A.

Παρασκευή 9 Απριλίου | 19:30

Τηλεδιάλεξη: «Γλώσσες και διαγλωσσικότητα: αντίπαλες έννοιες ή συμπληρωματικά εργαλεία;»

Με ομιλήτρια την Καθηγήτρια Ελένη Σκούρτου, Τμήμα Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου και θέμα «Γλώσσες και διαγλωσσικότητα: αντίπαλες έννοιες ή συμπληρωματικά εργαλεία;» συνεχίζεται στις 09/04/2021, ο 2ος Κύκλος τηλεδιαλέξεων «Γλώσσα, Λογοτεχνία, Γραμματισμοί» που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία».

Live link: https://tinyurl.com/w83nj23j

Όσες/όσοι, πέραν της απλής παρακολούθησης, ενδιαφέρονται να λάβουν και πιστοποιητικό συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/36e86jzz.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;