Δύο ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις από σειρές και ταινίες για να σου κρατήσουν συντροφιά και να περάσεις όσο πιο ευχάριστα γίνεται τα βράδια σου, τώρα, που είμαστε σε lockdown.

Ταινίες

Yes Day

Η ταινία της εβδομάδας του Netflix είναι μία οικογενειακή κωμωδία. Φτιάξε ποπ κορν, κάτσε με την οικογένειά σου στο σαλόνι και απόλαυσε μία ευχάριστη κωμωδία. Η Allison και ο Carlos αποφασίζουν να δώσουν στα τρία παιδιά τους μια ημέρα στην οποία θα τους λένε μόνο “ναι”. Για 24 ώρες, λοιπόν, θα ακολουθούν τους κανόνες των παιδιών τους.

Άλυτη

Την Κυριακή στις 22:00 στο CosmoteTV θα μπορείς να απολαύσεις μία ελληνική ταινία φαντασίας. Ναι, καλά διάβασες! Ένας γιατρός μετακομίζει σε ένα απομονωμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί ερωτεύεται μια μυστηριώδη γυναίκα που πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται. Η ταινία έχει προβληθεί σε αρκετά Διεθνή Φεστιβάλ και έχει συγκεντρώσει θετικές κριτικές.

Σειρές

Generation

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η νέα σειρά του HBO Max που προβάλλεται μέσω Vodafone TV επικεντρώνεται σε μία ομάδα νεαρών που ανακαλύπτουν τη ζωή και τη σεξουαλικότητά τους στη σύγχρονη Αμερική. Τη σειρά τη συνυπογράφει η 19χρονη Zelda Barnz, οπότε, αμέσως, παίρνει και μία δόση αυθεντικότητας για το πώς είναι να είσαι έφηβος σήμερα. Λέτε να γίνει και αυτό επιτυχία, όπως το Euphoria;

The Last Chance U: Basketball

Μετά την τεράστια επιτυχία της αθλητικής σειράς- ντοκιμαντέρ του Netflix, που ασχολήθηκε με το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και επικεντρώθηκε σε αθλητές δημόσιων σχολών που οι υπόλοιπες σχολές δεν αποδέχτηκαν λόγω του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Τώρα, η σειρά επιστρέφει και επικεντρώνεται στο Αμερικάνικο μπάσκετ και σε μία ομάδα με έναν σκληρό προπονητή και τους παίκτες που προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους.

The One

Τι θα γινόταν αν μπορούσες με ένα απλό test DNA να βρεις το άλλο σου μισό; Θα έμπαινες στον πειρασμό; Θα χώριζες αν το άτομο που είναι το άλλο σου μισό με επιστημονικά δεδομένα δεν είναι αυτό που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου; Η νέα σειρά του Netflix σε βάζει σε πολλές σκέψεις και κάνει μία βαθιά βουτιά στις ανθρώπινες σχέσεις.

Zoey’s Extraordinary Playlist Season 2

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα 2021, Jane Levy, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της κωμωδίας που συνδυάζει το μιούζικαλ με την ρομαντική κωμωδία και σκληρά θέματα όπως η διαχείριση του πένθους. Σε αυτό το κομμάτι θα επικεντρωθεί και η δεύτερη σεζόν, καθώς ακολουθούμε τη Zoey μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η σειρά θα προβάλλεται μέσα από το Cosmote Series κάθε Πέμπτη στις 23:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;