Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Κεραμέως - Έγραψαν συνθήματα (Photos)
"Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε."

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στην οδό Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι, πραγματοποίησαν άγνωστοι, οι οποίοι έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά κατά του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και για το ζήτημα των ημερών που αφορά στον χώρο του πολιτισμού με την υπόθεση Λιγνάδη για κακοποιήσεις σε νεαρά θύματα.

«Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας», ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι δράστες ανάρτησαν κείμενο σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ως «Αγωνιζόμενοι/ες φοιτητές/τριες», στο οποίο κάνουν ειδική αναφορά στην επέμβαση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ, τονίζοντας ότι «ο νόμος που μετατρέπει σε αστυνομικά τμήματα τις Σχολές δε θα εφαρμοστεί» και ζητούν να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη νέα επίθεση στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας:

«Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των Α.Ε.Ι. από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος.

Ας γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;