LIVE VIDEO: Έφοδος των ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να σταματήσουν την κατάληψη
Δυνάμεις των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να εισέλθουν στο κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ για να απομακρύνουν ομάδα φοιτητών που είχε προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου.

Έφοδο στο ΑΠΘ, πραγματοποίησαν σήμερα (Δευτέρα 22/02), οι δυνάμεις των ΜΑΤ, με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να απομακρύνουν φοιτητές, οι οποίοι από το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης.

Από νωρίς το πρωί, μέλη φοιτητικών παρατάξεων από τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών, της Πολυτεχνικής και της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, πραγματοποιούν κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης.

Συμβαίνει τώρα στο ΑΠΘ.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Α. Μυλόπουλος στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να εισέλθουν στο κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ για να απομακρύνουν ομάδα φοιτητών που είχε προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου.

Η είσοδος των αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ έγινε με εντολή εισαγγελέα μετά από ενημέρωση των Πρυτανικών Αρχών.

Δείτε LIVE:

Σύμφωνα με φοιτητές, οι δυνάμεις της αστυνομίας, αρχικά εμφανίστηκαν στην πύλη τη ΔΕΘ απέναντι από την είσοδο του ΑΠΘ, στην συνέχεια πέρασαν απέναντι την Εγνατία πλησίασαν ακόμη περισσότερο το campus και ακολούθως άρχισαν να εισέρχονται στο χώρο.

Σύμφωνα με το GRTimes, η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Εγνατίας στο ύψος των Πανεπιστημίων και γίνεται η εκτροπή των οχημάτων από παρακείμενους δρόμους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;