4 τύποι συναδέλφων που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία στη δουλειά σου
Οι συνάδελφοι που δε θα ήθελες να συνεργαστείς ποτέ μαζί τους!

Στη δουλειά σου είναι πολύ σημαντικό και το επαγγελματικό περιβάλλον, ακόμα πιο σημαντικό. Ο τρόπος που συναναστρέφεσαι με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, το περιβάλλον γενικότερα, αλλά και το αφεντικό σου. Ωστόσο, εμείς θα επικεντρωθούμε στους συναδέλφους σου και, συγκεκριμένα, σε αυτούς που δε θα ήθελες να συνεργαστείς ποτέ μαζί σου.

Μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα στη δουλειά σου και να σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Μάλιστα, πρέπει να τους προσέξεις λίγο περισσότερο από ότι τους άλλους που τα πας καλά.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτή;

1. Ο συντηρητικός συνάδελφος

Όλοι έχουμε συνεργαστεί με ένα τέτοιο άτομο. Είναι το πρόσωπο που αντιστέκεται σε οτιδήποτε καινούριο από τις μικρές αλλαγές στο γραφείο, μέχρι τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα. Το χειρότερο είναι όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας στη δουλειά σου και μπορεί να βάλει φρένο σε οτιδήποτε καινούριο και διαφορετικό από αυτά που έχει συνηθίσει.

2. Ο αγανακτισμένος

Είναι ο τύπος που συχνά θα τον ακούσεις να λέει “δεν είναι αυτή η δουλειά μου”, “δεν πληρώνομαι αρκετά για αυτό” και άλλα τέτοια. Μπορεί, όντως, με τον καιρό να έχει κουραστεί και να ζητάει κάτι διαφορετικό για τη ζωή του και την καριέρα του, όμως, η συνεχής γκρίνια σε κουράζει και σε κάνει να μη θέλεις ούτε να τον δεις.

3. Το… μόνιμο θύμα

Ο τύπος που έχει του κόσμου τα προβλήματα και από τις 9 το πρωί μέχρι την ώρα που θα σχολάσει θα σου έχει μιλήσει για όλα που συμβαίνουν στη ζωή του. Από τα ερωτικά του (που κάθε μέρα έχει κάτι καινούριο), μέχρι θέματα της δουλειάς!

4. Ο τεμπέλης

Αυτός που πάντα, μα πάντα, μεταφέρει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του στους άλλους. Θα βρει τον τρόπο του είτε μέσω του να ζητήσει βοήθεια είτε με έναν πιο ύπουλο τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, θα έχει κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, αλλά δεν θα τα έχει κάνει αυτός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;