Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε μέσα στην εβδομάδα
Τα τρέιλερ για ταινίες και σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε μέσα στο 2021.

Η εβδομάδα που μας πέρασε μπορεί να μην είχε πολλά καινούρια τρέιλερ για ταινίες και σειρές που θα δούμε μέσα στο 2021, όμως, το Super Bowl 2021 ήταν αυτό που μας χάρισε μοναδικά previews και μας έκανε να ανυπομονούμε για κάτι μέσα στην πανδημία. Εμείς, όπως και κάθε εβδομάδα, σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

The Falcon and the Winter Soldier

Μετά το WandaVision, το MCU επεκτείνεται και άλλο με τη νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Falcon και Winter Soldier. Ο Steve Rogers, aka Captain America, παρέδωσε την ασπίδα του στο τέλος του Avengers: Endgames στον Sam. Το κενό, όμως, του γνωστού Cap προσπαθούν να εκμεταλλευτούν διάφορες δυνάμεις και οι δύο γνωστοί υπερήρωες θα προσπαθήσουν να τους σταματήσουν.

Old

Η νέα ταινία από τον M. Night Shyamalan φαίνεται να αποτελεί ακόμα ένα θρίλερ που θα συζητηθεί. Μία οικογένεια πάει για μπάνιο σε μία παραλία, που, όμως, φαίνεται να τους μεγαλώνει σε λίγες μόνο ώρες. Σίγουρα, περιμένουμε ένα ανατρεπτικό τέλος από τον γνωστό σκηνοθέτη. Ακόμα θυμάμαι την ανατροπή της “Έκτης Αίσθησης”.

F9

Επιτέλους, μετά από την μεταφορά του λόγω της πανδημίας, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ένατη ταινία του γνωστού franchise. Ας ελπίσουμε ότι η πανδημία θα επιτρέψει να μεταφερθούμε για λίγο στον κόσμο του Dom και τις οικογένειάς του με τα γρήγορα αμάξια και τις, κυριολεκτικά, τρελές σεκάνς δράσης.

Nobody

Ο αγαπημένος μας “Saul” από τα Breaking Bad και Better Call Saul γίνεται ήρωας ταινιών δράσης. Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς του John Wick και είναι σε παραγωγή του σκηνοθέτης της επιτυχημένης ταινίας με τον Keanu Reeves, τον David Leitch.

Generation

Μετά το ανατρεπτικό Euphoria, το HBO Max φαίνεται να μας δώσει διπλή δόση νεανικού δράματος. Η νέα σειρά έχει σε πρώτο πλάνο την LGBTQI+ κοινότητα, δίνοντας διαφορετικές ιστορίες νέων παιδιών που προσπαθούν να καταλάβουν τη σεξουαλικότητά τους μέσα σε έναν κόσμο που δεν τους αποδέχεται πλήρως.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Genius Aretha

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του National Geographic θα επικεντρωθεί στην Aretha Franklin. Την τραγουδίστρια των blues θα ερμηνεύσει η μοναδική Cynthia Erivo που κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ με την ταινία “Harriet”.

Raya and the Last Dragon

Η νέα ταινία της Disney θυμίζει κάτι από “Avatar: The Last Airbender”. Η Raya είναι μια πολεμίστρια, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι στο βασίλειο της Κουμάντρα για να βρει τον τελευταίο δράκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;