Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα
Τα καλύτερα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχε αρκετά καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες. Κάτι η οσκαρική σεζόν που έχει ξεκινήσει για τα καλά, κάτι ότι στις 7 Φεβρουαρίου είναι το Super Bowl, όπου και κάνουν πρεμιέρα τρέιλερ για μεγάλες ταινίες και σειρές, το τοπίο την εβδομάδα αυτή ήταν κάπως άδειο.

Όμως, είδαμε μερικά τρέιλερ που ξεχωρίσαμε και στα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω.

Behind Her Eyes

Το Netflix συνεχίζει το μία καινούρια ταινία κάθε εβδομάδα για όλο το 2021 με ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου. Μια μόνη μητέρα βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του ψυχιάτρου αφεντικού της και της γυναίκας του.

Coming 2 America

Ο Eddie Murphy επιστρέφει μετά από 32 χρόνια σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από το Amazon Prime στις 5 Μαρτίου.

The Nevers

Η νέα σειρά του HBO αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον showrunner της. Ο Joss Whedon έφυγε από τη σειρά και ανάλαβε τον ρόλο του η Φιλίπα Γκόσλετ. Η βικτωριανή εποχής σειράς που δείχνει γυναίκες με ιδιαίτερες και ξεχωριστές δυνάμεις, όμως, φαίνεται πολλά υποσχόμενη!

Pele

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή, Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, γνωστού στο ευρύ κοινό ως Pele.

Moxie

Η Amy Poelher σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix με θέμα μία φεμινιστική επανάσταση που διαδραματίζεται σε ένα γυμνάσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;