Ο Ν.Ο.Ε. αποφάσισε να πολιτευτεί και μαζεύει υπογραφές
Ο γνωστός rapper φαίνεται να πηγαίνει τα new year resolutions σε άλλο επίπεδο.

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής Έλληνας ράπερ Ν.Ο.Ε. έχει αποφασίσει να ρίξει μαύρη πέτρα στο παρελθόν του, και να κάνει μία νέα αρχή.

Έχει εγκαταλείψει από καιρό την παλιοζωή και το έχει ρίξει στην υγιεινή διατροφή, την άσκηση και τον διαλογισμό.

Ο Ν.Ο.Ε. που μάλλον ασπάζεται πιστά -και καλά κάνει- το παλιό, καλό ρητό “Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”, προωθεί, πλέον, στο προφίλ του στο Instagram την άσκηση και τη vegetarian διατροφή, ενώ παράλληλα σχολιάζει και την όλη φάση με τον κορωνοϊό, όπως βλέπουμε και μέσα από τον ξεχωριστό φάκελο στα highlights του στο Instagram με τον τίτλο: Αλήθεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N.O.E (@n.o.e.ennoeitai)

Με βίντεο που ανάρτησε σήμερα Δευτέρα (8/2) στο YouTube channel του, ο Ν.Ο.Ε – ενΝΟΕίται – αποφάσισε να πολιτευτεί, προαναγγέλοντας την ίδρυση ενός ολόδικού του κινήματος.

Στην έναρξη του video μάς συστήνεται με το πραγματικό του όνομα, Βασίλειος Στρατής, μιας και το Ν.Ο.Ε. δεν είναι τόσο formal για πολιτική.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο ίδιος στο video του, είχε υποσχεθεί στους fans του στο τραγούδι “Πες μου” ότι πρόκειται κάποια στιγμή να δοκιμάσει τον εαυτό του στον χώρο της πολιτικής.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, μάλιστα, είναι το μεγαλύτερο hit του καλλιτέχνη, κάτι που αδιαμφισβήτητα αποτελεί θετικό οιωνό για την πολιτική του πορεία.

Παρότι το logo και το όνομα του κινήματος δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, ο Ν.Ο.Ε. αναζητάει άτομα για να στελεχώσουν το κίνημά του.

Ενδεικτικά, οι πιστοί fans έκαναν κάποιες προτάσεις για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να συντροφεύσουν τον Ν.Ο.Ε. στον νεο-ανακοινωθέντα πολιτικό του αγώνα:

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος του δυνατού team που ετοιμάζει ο Ν.Ο.Ε., τότε μπορείς να στείλεις email στη διεύθυνση που αναφέρει στο βίντεο-ιδρυτική ανακοίνωση.

Εντός του video, ο ράπερ αναφέρει με σαφήνεια ολόκληρο το job description, αλλά εμείς θα αναφέρουμε ενδεικτικά ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχεις καθαρό μυαλό, καλή καρδιά με ελληνικό πνεύμα και γενναία ψυχή.

Εκτός από το recruiting, ο Ν.Ο.Ε. ανακοίνωσε στους δυνάμει ψηφοφόρους του ότι τους καλεί να συγκεντρώσουν υπογραφές, καθώς χρειάζεται 200 τουλάχιστον υπογραφές ώστε να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος με σκοπό την πραγματοποίηση της έγκρισής του.

Στη συνέχεια, μας ενημέρωσε ότι ήρθε η “Άγια ώρα να φέρουμε τα καλύτερα με την ευλογία του Θεού”, κάνοντας, παράλληλα, επίκληση στα τραγούδια του “2007” και “Αγάπη”.

Ούτε τον παλιό ούτε τον αυτοκαταστροφικό. Aυτό τον Ν.Ο.Ε. θέλουμε τελικά. Τον πολιτευόμενο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0