Melania Trump: Το τελευταίο μήνυμά της ως Πρώτη Κυρία
Melania Trump: Το αποχαιρετιστήριο video της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α.

Με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο θέλησε η Melania Tramp να αποχαιρετήσει τον αμερικανικό λαό, λίγο πριν εκείνη και ο σύζυγός της, Donald Trump,  αποχωρήσουν από τον Λευκό Οίκο.

Η Melania Trump ξεκίνησε το μήνυμά της λέγοντας:

“Ήταν μεγάλη τιμή μου να υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία. Τα περασμένα τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα. Καθώς ο Donald και εγώ ολοκληρώνουμε τη θητεία μας στον Λευκό Οίκο, θυμάμαι όλους τους ανθρώπους που παίρνω μαζί μου, μέσα στην καρδιά μου, και τις απίθανες ιστορίες αγάπης και πατριωτισμού”.

Η Melania Trump έκανε ξεχωριστή μνεία στους στρατιώτες και τα σώματα ασφαλείας.

Ειδικότερα, απευθυνόμενη στα μέλη του αμερικανικού στρατού είπε: «Είστε ήρωες»

Έπειτα, συνέχισε απευθύνοντας χαιρετισμό στους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας, που κρατούν τη χώρα ασφαλή 24 ώρες το 24ωρο λέγοντας:

“Θυμάμαι τις μητέρες που έδωσαν τη μάχη της εξάρτησης και κέρδισαν για την αγάπη των παιδιών τους”.

Melania Trumpa: Το μήνυμά της για τον κορωνοϊό

Φυσικά, η Melania Trump δε θα μπορούσε να παραλείψει την αναφορά της στην πανδημία του κορωνοϊού, καθώς υπήρξε καθοριστική για την πολιτική πορεία του συζύγου της.

“Όταν σκέφτομαι αυτές τις εμπειρίες, νιώθω ταπεινότητα που είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ένα έθνος με τόσο ευγενικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους”

Η Μελάνια Τραμπ ευχαρίστησε επίσης όλους τους επαγγελματίες υγείας και πολλούς άλλους που εργάζονται για να σώσουν ζωές, ενώ δήλωσε πως πενθεί μαζί με κάθε οικογένεια που έχασε κάποιον δικό της στην πανδημία.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Κάθε ζωή είναι πολύτιμη και ζητώ από όλους τους Αμερικανούς να είναι προσεκτικοί και με κοινή λογική να προστατεύσουν τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια εμβόλια αρχίζουν να διανέμονται”

Πάντως έρευνα πάντως έδειξε πως η Πρώτη Κυρία αποχωρεί με το πιο χαμηλό ποσοστό αποδοχής από οποιαδήποτε προκάτοχό της στον Λευκό Οίκο.

Melania Trump για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Η πρώην Πρώτη Κυρία εναντιώθηκε στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021,  ενώ καταδικάζοντας τα συγκεκριμένα γεγονότα είπε εμφατικά:

“Να είστε παθιασμένοι με ό,τι κάνετε, αλλά να θυμάστε πάντα ότι η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και δεν θα δικαιολογηθεί ποτέ”

Για επίλογο…

Κλείνοντας το μήνυμά της, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία, Melania Trump τόνισε:

“Μαζί σαν μια εθνική οικογένεια μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε το φως της ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για το προνόμιο να σας υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία. Θα είστε στην καρδιά μου για πάντα, ευχαριστώ”.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Melania Trump δεν έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Joe Biden, Jill Biden, προκειμένου να τηρήσει την παράδοση και να την ξεναγήσει στο Λευκό Οίκο πριν την αποχώρησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;