Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις το ΣουΚου
Οι καλύτερες σειρές και ταινίες για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους σινεφίλ και το Hollywood, καθώς, το πρώτο μεγάλο blockbuster θα κάνει πρεμιέρα σε υπηρεσία streaming. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο πώς θα βοηθήσει την υπηρεσία αυτή η Wonder Woman να ανεβάσει τα νούμερά της και τι αντίκτυπο θα έχει η ταινία για τη συνέχεια της κινηματογραφικής εμπειρίας για το άμεσο μέλλον.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το Σαββατοκύριακο θα έχεις πολλά πράγματα για να δεις και να απολαύσεις.

Ταινίες

The Midnight Sky

Ο George Clooney επιστρέφει με τη νέα του σκηνοθετική προσπάθεια στην οποία πρωταγωνιστεί κιόλας. Ένας επιστήμονας, ο Augustine, προσπαθεί να ειδοποιήσει μία ομάδα αστροναυτών ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν στη Γη, καθώς, δεν υπάρχει τίποτα πλέον εκεί για αυτούς.

Soul

Η Pixar επιστρέφει με μία καινούρια και πρωτότυπη ιδέα μετά το σερί από σίκουελ παλαιότερων επιτυχιών της. Το Soul έχει να κάνει με έναν μουσικό της τζαζ που έχει χάσει το πάθος του για τη μουσική και έχει μία διαφορετική εμπειρία εκτός του σώματός του. Η ταινία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και είναι ότι πρέπει για μικρούς και μεγάλους.

Sylvies’ Love

Μία κοπέλα πιάνει καλοκαιρινή δουλειά στο δισκοπωλείο του πατέρας της στο Χάρλεμ και εκεί ξεκινάει μία καλοκαιρινή ρομαντική ιστορία με έναν νεαρό. Οι δύο τους συναντιούνται μετά από χρόνια και καταλαβαίνουν ότι τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο δεν έχουν ξεθωριάσει. Μία ιστορία αγάπης που παντρεύει τη μουσική με τον έρωτα.

Wonder Woman 1984

Η δεύτερη μεγάλη περιπέτεια της γνωστής υπερηρωίδας της DC από τη σκηνοθέτη Patty Jenkins έρχεται στο HBO Max. Η ταινία είναι αρκετά διαφορετική από την πρώτη που ήταν βουτηγμένη στον ρεαλισμό, όμως, έχει να δώσει πολλές φρέσκες ιδέες για ένα είδος σινεμά που φαίνεται να έχει κολλήσει στα ίδια και στα ίδια. Μία ταινία που θα σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στους υπερήρωες, σαν τότε που ήσουν παιδί.

Σειρές

Bridgerton

Η Shonda Rhimes (Scandal, Grey’s Anatomy) μεταπηδά στο Netflix και μας δίνει μία διαφορετική και άκρως ανατρεπτική σειρά για τη Βικτωριανή εποχή. Ένα “Gossip Girl” με κοστούμια που ασχολείται με τα 8 αδέρφια της οικογένειας Bridgerton και την προσπάθειά τους να βρουν τον έρωτα.

Fast & Furious: Spy Racers Sahara

Η τρίτη σεζόν της animated σειράς που βασίστηκε στην επιτυχημένη σειρά ταινιών. Ότι πρέπει για τους θαυμαστές της σειράς ταινιών που θα χαρούν μία περιπέτεια γεμάτη δράση, γρήγορα αμάξια και κατασκοπεία. Επίσης, τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας μπορούν να απολαύσουν κάτι που θα τους κάνει να χαρούν για όσο καιρό μένουμε ακόμα σπίτι.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;