GNTM 3: Τα σχόλια των τεσσάρων φιναλίστ μετά τη χθεσινή αποχώρηση
Όσα είπαν οι παίκτες του GNTM 3 λίγο μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων φιναλίστ.

Ένα “δυνατό” πλατό περίμενε τους παίκτες και την παίκτριες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, καθώς η χθεσινή αποχώρηση έκρινε και την τελική τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model, αλλά και τα μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Έντουαρντ και τον Ανδρέα να βρίσκονται στο bottom two, ενώ ο Έντουαρντ αποχώρησε μία ανάσα πριν το μεγάλο τελικό. Φυσικά, η εκπομπή Η Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε στο backstage, όπου οι 4 φιναλίστ σχολίασαν το αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Ηρακλής σχολίασε μεταξύ άλλων το τελικό αποτέλεσμα ως εξής:

“Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ο Έντουαρντ θα είναι στο bottom 2 με τον Ανδρέα. Εμένα αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ο Αντρέας με την Παρασκευή και, ίσως, να έφευγε η Παρασκευή”.

Ο Αιμιλιάνο όντας εμφανώς ενθουσιασμένος που πήρε πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό του GNTM 3 δήλωσε:

“Πήρα το εισιτήριο για τον τελικό πρώτος και αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερη χαρά, αλλά μέσα σε αυτή τη χαρά υπάρχει και μία ξενέρα – στεναχώρια, γιατί εκεί μέσα θα ήθελα τον Έντι και όχι την Παρασκευή.(…) Όταν είδα τη λήψη μου, σκέφτηκα τη Μαριαγάπη και ελπίζω να την έχω κάνει υπερήφανη”.

Έπειτα, ο Ανδρέας σχολιάζοντας τη διαμόρφωση της τελικής τετράδας δε δίστασε να κρύψει τη δυσανασχέτησή του με την αποχώρηση του Έντουαρντ λέγοντας:

“Δυνατή τετράδα, αλλά ο Έντουαρντ έπρεπε να πάρει τη θέση της Παρασκευής και η Παρασκευή να πάει σπίτι της. Για εμένα ο Έντουαρντ άξιζε λίγο περισσότερο.(…) Εάν ήταν να μην το κερδίσω εγώ, θα ήθελα να το κερδίσει ο Αιμιλιάνο.”

Τελευταία μίλησε στην κάμερα της εκπομπή η Παρασκευή, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

“Δε φοβάμαι κανένα παίκτη. Είμαστε όλοι καλοί, αξίζουμε όλοι (…) Μόλις είδα την φωτογραφία μου, μού αρέσε τόσο πολύ και είπα όχι σήμερα δε θα φύγεις”.

Δείτε όσα είπαν οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 3 εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;